Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SB-Pro selviytyi Classicin naisten finaalivastustajaksi

 

SB-Pro selviytyi Classicin naisten finaalivastustajaksi


SB-Pro Nurmijärveltä selviytyi Tampereen Classicin vastustajaksi naisten Salibandyliigan loppuotteluun napattuaan kolmannen välierävoittonsa Lappeenrannan NST:stä. SB-Pro voitti Hyvinkäällä 7-2 (1-1, 3-0, 3-1). NST kohtaa pronssiottelussa vantaalaisen Tikkurilan Tiikerit.

Edellisen kohtaamisen jatkoajalla voittanut NST karkasi Heli Suoreijuksen maalilla johtoon, mutta SB-Pron Mirva Laitinen tasoitti vielä ensimmäisessä erässä. Toisessa kotijoukkue sitten karkasi kun Laura Hietamäki laukoi lukemiksi 2-1, Mirva Laitinen 3-1 ja Mirja Hietamäki 4-1. Juuli Hakkarainen herätteli vielä NST:n toiveita päätöserän alun kavennuksellaan, mutta heti seuraavassa vaihdossa Nea Vähäkoski iski SB-Prolle viidennen osuman. Loput maalit nähtiin ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella kun Eerika Suominen laukoi ensin kotijoukkueelle kuudennen maalin ja osui sitten vielä tyhjiin NST:n yrittäessä ilman maalivahtia.

Classicilla on alla neljä perättäistä naisten Suomen mestaruutta. Kaikkiaan Classic on pelannut finaalissa seitsemän kertaa ja juhlinut kultaa viidesti.

SB-Prolle finaalipaikka on toinen. Ensimmäinen tuli kaksi vuotta sitten, jolloin nurmijärveläiset taipuivat finaalisarjassa juuri Classicille. Vuosi sitten SB-Pro sijoittui pronssille.

Tällä kaudella SB-Pro ja Classic ehtivät ratkoa tammikuussa jo Suomen Cupin mestaruuden, ja tuon finaalin voitti SB-Pro maalein 5-4.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle