Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallomaajoukkueen olympiakarsinnat Ylen kanavilla

 

Lentopallomaajoukkueen olympiakarsinnat Ylen kanavilla


Yle näyttää tv-kanavillaan ja internetissä Suomen miesten lentopallomaajoukkueen olympiakarsintaottelut.
Karsintaturnaus käydään Sofiassa, Bulgariassa toukokuussa. Suomi karsii paikasta Lontoon 2012 olympiakisoihin samassa lohkossa Italian, Saksan ja Slovakian kanssa. Toisessa lohkossa pelaavat Bulgaria, Serbia, Espanja ja Slovenia.
Ottelut näytetään suorina lähetyksinä Ylen netissä ja suorina tai koostelähetyksinä myös tv-kanavilla.
- Olemme iloisia, että pääsimme sopimukseen lentopallon olympiakarsintaturnauksen esittämisestä, sanoo Yle Urheilun päällikkö Markku Jylhäsalo.
Heinäkuun lopussa alkavat Lontoon olympialaiset näkyvät laajasti Ylen kanavilla ja lentopallon karsintaturnaus sopii hyvin Ylen ohjelmistoon.
- Yle on seurannut maajoukkueen edesottamuksia arvokisoissa ja olympiakarsinnan edellisessä vaiheessa. Katsomme, että tapahtuma täydentää hyvin Olympiakisojen mediaoikeuksiin liittyvää kokonaisuuttamme.
Lentopallomaajoukkue avaa karsinnat tiistaina 8. toukokuuta ottelulla Italiaa vastaan.  Edessä on tiukka kamppailu olympiapaikasta.
- Olemme liittona äärimmäisen iloisia tästä asiasta. Suomen miesten lentopallomaajoukkue taistelee Lontoon olympiapaikasta loppuun asti ja on upeaa, että tätä taistelua voi seurata myös kotikatsomoissa. Ratkaisevien pelien näyttäminen Ylen kanavilla on loistouutinen koko Suomen urheiluyleisölle, iloitsee Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen.

Suomen ottelut karsintaturnauksessa
8.5. Suomi-Italia
9.5. Suomi-Saksa
10.5. Slovakia-Suomi
12.5. mahdollinen välieräottelu
13.5. mahdollinen loppuottelu
Turnauksen voittaja selviytyy Lontoon olympialaisiin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle