Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eeva Puukka jatkaa OrPossa

 

Eeva Puukka jatkaa OrPossa


Oriveden Ponnistuksen naisten mestaruusliigajoukkue ja keskitorjuja Eeva Puukka 22-183 ovat tehneet jatkosopimuksen kaudelle 2012-13.  Tähänastiset kolme kautta ovat tuoneet Eevan palkintokaappiin SM-hopean ja -pronssin sekä kaksi Suomen Cup-hopeaa.

-Kiva jatkaa OrPossa.  Olen viihtynyt hyvin.  Täällä pelaajista pidetään huolta.  Vaikkei tämä kausi päättynytkään toivotulla tavalla, ensi kaudella taistellaan vielä entistä kovempaa: toteaa maajoukkueleireille valmistautuva Eeva.

OrPon päävalmentaja Tuomas Alatalo on tyytyväinen tehtyyn jatkosopimukseen: Hieno juttu, että Eeva jatkaa OrPossa.  Hän on ehdottomasti kotimaisten keskipelaajien kärkipäätä.  Eeva on tunnollinen harjoittelija, jolla on potentiaalia kehittyä yhä edelleen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle