Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallotytöille voitto EM-karsintojen avauspelissä

 

Lentopallotytöille voitto EM-karsintojen avauspelissä


Suomi kukisti Unkarin 3-1 alle 19-vuotiaiden tyttöjen lentopallon EM-karsinnoissa Piatra Neamtissa, Romaniassa. Karsintojen avausottelun erät päättyivät 25-21, 25-20, 20-25 ja 25-21.

- Arvokas voitto ja kokonaisuudessaan hyvä esitys meiltä, kolmatta erää lukuun ottamatta. Laitahyökkäys oli vähän tukkoista tänään, mutta keskeltä päästiin iskemään hyvin, Suomen päävalmentaja Kai Stenius sanoi.

Suomen ylivoimaisesti tehokkain oli keskipelaaja Roosa Laakkonen 14 pisteellään (+12). Hakkuri Eveliina Vilponen saalisti 8 (+4).

Ensimmäinen erä oli pitkälle varsin tasainen, mutta aivan sen lopussa Suomi karkasi. Toisessa erässä Suomen tytöt olivat koko ajan niskan päällä. Tasaisen alun jälkeen kolmas erä puolestaan kääntyi selvästi Unkarille. Neljännessä erässä Suomi osoitti taas vahvuutensa ja hankalan alun jälkeen nousi voittoon.

Karsintalohkossa ovat Suomen ja Unkarin lisäksi Venäjä, Kreikka, Romania ja Portugali. Voittaja selviytyy EM-kisoihin Ankaraan, Turkkiin 18.-26.8. ja kaksi seuraavaa jatkokarsintoihin 12.-15.7. Turnaus päättyy sunnuntaina.

Suomen tytöt kohtaavat torstaina Romanian, perjantaina Venäjän, lauantaina Portugalin ja sunnuntaina Kreikan.

Suomen pojilla oli omissa EM-karsinnoissaan Montenegrossa keskiviikkona myöhäispeli.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle