Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiihdon Suomen Cup voittajat ratkeavat Rukalla

 

Maastohiihdon Suomen Cup voittajat ratkeavat Rukalla


Maastohiihdon kotimainen kilpailukausi päättyy tulevana viikonloppuna Kuusamon Rukalle Suomen Cup finaaleihin. Lauantain finaaliohjelmassa ovat naisten 3 x 5 km ja miesten 3 x 10 km viestit perinteisellä tyylillä. Naisten viesticupin kokonaiskisan voittoon on vielä mahdollisuudet Hämeenlinnan Hiihtoseuralla, Vieremän Koitolla ja Oulun Hiihtoseuralla. Miesten viesticupin mestaruus ratkeaa Vuokatti Ski Teamin ja Jämsänkosken Ilveksen välillä.

Sunnuntain henkilökohtaiset finaalit hiihdetään vapaalla tyylillä yhteislähtöinä. Naisilla matkana 10 km ja miehillä 20 km. Naisten henkilökohtaisesta mestaruudesta taistelevat Kerttu Niskanen, Anne Kyllönen ja Laura Ahervo. Miesten mestaruus on tarjolla vielä viidelle hiihtäjälle. Vuokatin Sami Jauhojärvi ja Mikko Koutaniemi, Jämsänkosken Jussi Simula ja Anssi Pentsinen sekä tuore 50 km suomenmestari Kankaanpään Ristomatti Hakola omaavat mahdollisuudet kokonaisvoittoon. Maajoukkuehiihtäjistä Rukalla starttaavat kokonaiskisan voiton tavoittelijoiden lisäksi mm. Riitta-Liisa Roponen, Matti Heikkinen, Matias Strandvall, Lari Lehtonen, Martti Jylhä, Lasse Paakkonen ja Niklas Colliander.

Henkilökohtaisten sarjojen Suomen Cup mestarit kuittaavat 5.000 € ja viesticupin voittajajoukkueet 4.000 € palkintorahaa.

YLE näyttää molemmat kisapäivät suorina lähetyksinä.

Viikonlopun yhteydessä Rukalla käydään myös ensimmäinen nuorten piiriviesti kuusihenkisin joukkuein sekä 49. Rukan Talvikisat.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle