Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Minnesotan Mikko Koivu liittyy Leijonien ryhmään.

Mikko Koivu ja Kari Lehtonen Leijonien leiriryhmään

 

Mikko Koivu ja Kari Lehtonen Leijonien leiriryhmään


Viime kevään MM-joukkueen kapteeni Mikko Koivu ja Dallas Starsissa hienon kauden pelannut maalivahti Kari Lehtonen liittyvät ensi viikolla Leijonien MM-leirille.
Bratislavassa Suomen MM-kultaan kipparoinut Koivu pelasi tällä kaudella Minnesota Wildin riveissä 55 ottelua tehoin 12+32=44. Slovakian MM-kisoissa Koivu merkkautti kahdeksan pistettä yhdeksässä ottelussa.
 
Kari Lehtonen pelasi runkosarjan aikana yhteensä 59 peliä 92,2 torjuntaprosentilla. Lehtosen päästettyjen maalien keskiarvo 2,33 oli liigan 10. paras. Koivu ja Lehtonen ovat joukkueen mukana Euro Hockey Challengen Valko-Venäjä –otteluissa 20.4. Raumalla ja 21.4. Tampereella.
 
Buffalo Sabresin Ville Leino on puolestaan ilmoittanut Leijonien valmennusjohdolle ettei ole joukkueen käytettävissä MM-kisojen aikaan.
 
Leijonat kohtaa tällä viikolla Norjan kahdesti. Ottelut pelataan torstaina 12.4. Rovaniemellä ja Vaasassa perjantaina 13.4.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle