Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen lentopallopojat murskasivat Valko-Venäjän EM-karsinnoissa

 

Suomen lentopallopojat murskasivat Valko-Venäjän EM-karsinnoissa


Suomen lentopallopojat aloittivat loistavasti alle 20-vuotiaiden EM-karsinnat Barissa, Montenegrossa murskaamalla keskiviikon myöhäisottelussa Valko-Venäjän 3-0 (25-22, 25-18, 25-16).
Ensimmäinen erä oli vielä aika tasainen, mutta toisen erän alun jälkeen Suomi hallitsi ottelua selvästi.
Niklas Seppänen ja Elviss Krastins tekivät kumpikin 14 pistettä, joista Krastins hienosti neljä pistettä torjunnalla. Yleispelaaja Seppänen päätyi 13 plussalle ja hakkuri Krastins 11 plussalle. Toinen yleispelaaja Miikka Lemola saalisti 10 (+5) ja keskitorjuja Tommi Siirilä 10 (+9). Siirilä iski kolme ässäsyöttöä ja otti neljä torjuntapistettä.
Passarina pelasi Mauri Kurppa, toisena keskitorjujana Markus Kaurto ja liberona Lauri Kerminen. Myös Antti-Matias Kajaala ja Aleksi Kössi kävivät kentällä.
- Tämä oli hyvä peli meiltä, yksi tämän joukkueen parhaista kautta historian. Meillä onnistui nyt koko joukkue; yhtään heikkoa lenkkiä ei aloituskokoonpanossa ollut. Valko-Venäjä ei suinkaan ole niin huono kuin luvuista voisi päätellä, Suomen päävalmentaja Pekka Lahtinen sanoi.
- Seppänen oli meiltä tämän ottelun paras. Kurpan passipeliin olen myös tyytyväinen. Hän jakoi palloja tasaisesti kaikille hyökkääjille niin kuin oli sovittu. Kerminen puolestaan otti muutaman huikean puolustuspallon.
Suomen ja Valko-Venäjän lisäksi lohkossa pelaavat Italia, Kreikka, Montenegro ja Ruotsi. Turnauksen voittaja pääsee suoraan EM-kisoihin, jotka pelataan 25.8.-2.9. Randersissa, Tanskassa ja Gdyniassa, Puolassa. EM-karsintalohkon toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet maat etenevät 12.-15. heinäkuuta pelattaviin jatkokarsintoihin.
Suomi kohtaa torstaina Kreikan, perjantaina Italian, lauantaina Montenegron ja sunnuntaina Ruotsin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle