Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Romania kotikentällään tyly Suomen tytöille

 

Romania kotikentällään tyly Suomen tytöille


Romania kukisti kotikentällään Suomen varsin tylysti lentopallon alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-karsinnoissa Piatra Neamtissa. Romania vei pelin 3-0 (25-14, 25-19, 25-9).
Romania hallitsi ottelua selvästi. Vain toisen erän alussa peli pysyi hetken aikaa tasaisena. Romania oli parempi kaikilla osa-alueilla. Se vei ässäsyötöt 8-1, torjunnat 11-4 ja oli selvästi parempi myös hyökkäyksissä ja vastaanotoissa.
- Kyllä me hävittiin fyysisesti ihan älyttömästi. Iskut tulivat laidoilta meidän pelaajien yli, Suomen päävalmentaja Kai Stenius harmitteli romanialaisten pituusylivoimaa.
- Ei me ehkä oltu ihan valmiita peliin eilisen voiton jälkeen. Kaikilla pelaajilla oli vaikea päivä. Huomenna vastus vain kovenee, kun kohdataan Venäjä.
Romanialaisilla oli noin tuhannen hengen katsojajoukko tukenaan.
- Siinä mielessä oli kiva pelata, että torvet soivat ja oli tunnelmaa. Olosuhteet täällä ovat muutenkin aivan täydelliset, Stenius kehuu.
Suomen parhaat pisteiden tekijät olivat yleispelaajat Salla Karhu 10 (+5) ja Sanni Rihu 8 (0). Avauskokoonpanon muut pelaajat olivat passari Katja Kylmäaho, hakkuri Eveliina Vilponen, keskipelaajat Roosa Laakkonen ja Saara Lepistö sekä libero Tiiamari Sievänen. Muutkin pääsivät vaihdosta kentälle.
Perjantaina Suomi kohtaa Venäjän, lauantaina Portugalin ja sunnuntaina Kreikan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle