Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Montenegro kevyt vastustaja Suomen pojille

 

Montenegro kevyt vastustaja Suomen pojille


Kotikentällään Barissa pelannut Montenegro oli Suomelle varsin kevyt vastustaja lentopallon alle 20-vuotiaiden poikien EM-karsinnoissa. Suomi vei pelin helposti 3-0 (25-17, 25-15, 25-14).

Suomen jatkokarsintapaikka on varma, jos Italia myöhäisottelussa voittaa Valko-Venäjän, mikä on varsin todennäköistä.

Sunnuntaina karsintojen viimeisessä pelissä Suomi kohtaa Ruotsin. Lohkon voittaja on todennäköisesti Kreikka, joka menee suoraan EM-kisoihin ja kaksi seuraavaa pääsee jatkokarsintoihin. Ruotsi-ottelu alkaa klo 16.30 ja se näytetään netissä suorana.

Suomi jatkoi lauantaina samalla kokoonpanolla, jolla Italia kaatui riemukkaasti perjantai-iltana. Passarina oli Mauri Kurppa, yleispelaajina Niklas Seppänen ja Elviss Krastins, keskipelaajina Tommi Siirilä ja Markus Kaurto, hakkurina Karl Külaots ja liberona Lauri Kerminen.

- Tällaisissa peleissä on aina vaara olemassa, kun lähdetään selvänä ennakkosuosikkina kentälle. Sitä korostettiin pojille ennen ottelua ja pojat vastasivat kyllä hyvin haasteeseen, Suomen päävalmentaja Pekka Lahtinen sanoi.

Montenegro ei johtanut pelissä kertaakaan, mikä kertoo hyvin ottelun kulusta.

- Montenegrolla on isoja pelaajia, mutta se ei joukkueena pelaa kovinkaan hyvin.

- Meidän joukkueemme osalta olen tyytyväinen urheilulliseen asenteeseen, joka kesti loppuun asti. Kaikki pelaajat ylsivät plusmiinustilastossa plussalle.

- Tommi Siirilä teki keskipelaajana hyvää työtä, 12 pistettä, joista viisi torjunnoilla. Myös aloitussyötöt olivat hyviä. Karl Külaotsin puolustuspeliin olen myös tyytyväinen. Hän otti useita hyviä puolustuspalloja, Lahtinen kehui.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle