Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen tytöt taistelivat jatkopaikan EM-karsinnoissa

 

Suomen tytöt taistelivat jatkopaikan EM-karsinnoissa


Suomen tytöt kukistivat sunnuntaina Kreikan selvästi 3-0 (25-23, 25-14, 25-15) lentopallon alle 19-vuotiaiden tyttöjen EM-karsinnoissa Piatra Neamtissa, Romaniassa. Voitto tiesi Suomen sijoittumista turnauksen kolmanneksi ja pääsyä jatkokarsintoihin.

- Kreikka voitettiin ihan pystyyn. Oli meiltä täydellistä peliä. Olen todella ylpeä tytöistä, Suomen päävalmentaja Kai Stenius ylisti.

Suomi jätti lohkossa taakseen Kreikan lisäksi Unkarin ja Portugalin. Lohkon voitti Venäjä, joka meni suoraan EM-kisoihin ja toinen oli Romania. Jatkokarsintaturnaus pelataan 12.-15.7. Paikka on vielä avoin. EM-kisat ovat Ankarassa, Turkissa 18.-26.8.

- Kreikka oli kova ryhmä ja se pelasi esimerkiksi Venäjää vastaan todella hyvin. Meillä kuitenkin aloitussyöttö ja torjuntapeli toimivat hienosti. Torjunnat voitimme 15-5 ja saimme heidän pelinsä tukkoon.

Keskipelaaja Roosa Laakkonen teki upeasti 17 pistettä (+15), joista kahdeksan torjunnoilla ja yhdeksän hyökkäyksillä. Yleispelaaja Sanni Rihun pistesaalis oli 15 (+9).

- Tämä oli koko joukkueen voitto ja myös turnaus oli upea suoritus kaikilta. Täytyy kiittää tyttöjä ja staffia hienosta työstä, Stenius iloitsi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle