Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Leo Komarov liittyy Leijonien ryhmään.

Komarov, Rämö ja Salmela liittyvät Leijoniin

 

Komarov, Rämö ja Salmela liittyvät Leijoniin


KHL:n finaalisarjassa esiintynyt kolmikko liittyy Suomen maajoukkueen vahvuuteen joukkueen kokoontuessa ensi viikolla.
KHL:n mestari ja viime kevään MM-kultamitalisti Leo Komarov oli runkosarjassa joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja 24 pisteellä 46 ottelussa. Komarov iski 20 pudotuspelissä viisi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.
 
Karri Rämö päätti mainion runkosarjansa huimalla pudotuspeliesityksellä, jossa hän pelasi 21 ottelua finaalisarjan hävinneen Omskin maalilla, joista hän voitti 14 peliä. Rämön torjuntaprosentti, 94, ja päästettyjen maalien keskiarvo, 1,54, olivat molemmat huippuluokkaa.
 
Viime kevään MM-kultajoukkueeseen kuulunut, niin ikään Omskia edustava Anssi Salmela pelasi 21 pudotusottelua tehoin 1+2. Salmela oli runkosarjassa joukkueensa toiseksi tehokkain puolustaja kymmenellä tehopisteellä 22 ottelussa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle