Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pia Sundstedt ajoi maastovoiton Italiassa

 

Pia Sundstedt ajoi maastovoiton Italiassa


Tulevan kesän olympialaisten maantiepyöräilyyn valmistautuva Pia Sundstedt kilpaili vaihteeksi maastopyöräilyssä. Hän osallistui Italian Riva del Gardalla järjestettyyn maratonkilpailuun. Mutta tällä kertaa hän tyytyi ajamaan vain maratonin puolikkaan ­ Ronda Piccolan. Ja niin kuin oli odotettavissa, hän otti siinä voiton ennen sveitsiläisiä Milena Landtwingia ja Antonia Wipfliä.

- Minulla on ollut huhtikuu hieman vaikea. Sairastelin lähes koko kuukauden. Harjoittelin kuitenkin, mutta minulla ei ollut oikein hyvä fiilis. Mutta onneksi olo parani noin viikko sitten ja nyt olen saanut harjoitella hyvin. Olen ollut täällä Italiassa ja ajanut harjoitukset vain maantiepyörällä, kertoi Pia Sundstedt.

- Nyt päätin palata kisoihin, mutta normaalista poiketen ajoin tänään vain 52 kilometrin kilpailun. Se sopi paremmin harjoitusohjelmaani ja tällaisesta kisasta palautuminen on nopeampaa ja pääsen taas heti harjoituksiin kiinni. Kisassa ei ollut sinänsä mitään ihmeellistä. Tämä oli kuitenkin yksi hyvä treeni kohti kesän päätähtäintäni, jatkoi Pia Sundstedt.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle