Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tatsiana Lapukhina OrPon riveihin

 

Tatsiana Lapukhina OrPon riveihin


Oriveden Ponnistus ja valkovenäläishakkuri Tatsiana Lapukhina (29v, 184 cm) ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Kaksi edellistä kautta Lapukhina pelasi LP Viestin riveissä juhlien kahdesti sekä Suomen mestaruutta että Suomen cupin voittoa.

Päättyneellä kaudella Lapukhina teki tasaisessa Viestin joukkueessa runkosarjassa 13,6 pistettä ottelua kohden. Kevän finaaleissa hän oli yksi joukkueensa ratkaisupelaajia 16,8 pisteen keskiarvolla.

Oriveden Ponnistuksen päävalmentaja Tuomas Alatalo ottaa mielellään tutun pelaajan ryhmäänsä.

- Tatsiana on minulle tuttu pelaaja jo Viestin ajoilta. Myös hänelle Suomen liiga on jo tuttu, joten tämä helpottaa varmasti molempia osapuolia. Toivon Tatsianan tuovan joukkueeseen voittamisen kulttuuria ja kylmäpäisyyttä tiukkoihin tilanteisiin. Tatsiana saapuu Orivedelle jo heinäkuun alussa, tämä on hyvä asia joukkueharjoittelun kannalta.

Lapukhina itse odottaa tulevaa kautta mielenkiinnolla ja motivoituneena.

- Vielä en tiedä joukkueen lopullista kokoonpanoa, joten on vaikea ennakoida tulevaa kautta. Olen saanut OrPosta vaikutelman, että se on kuin pieni perhe jossa pelaajista pidetään huolta. Odotan innolla uusia haasteita ja teen kaikkeni joukkueen menestyksen eteen.

Harjoittelu jo vauhdissa

OrPon harjoitukset tulevaa kautta varten pyörivät jo toista viikkoa. Alatalo on nähnyt hallilla motivoituneita pelaajia.

- Harjoitusryhmämme ei ole vielä mikään suuri, mutta on ollut hienoa nähdä innokkaita pelureita hikoilemassa. Tänäkin kesänä treenaamme ”avoimet ovet” -periaatteella eli joukossa tullaan näkemään esimerkiksi oman seuran ja lähialueen lahjakkaita junioreita, lisäksi muutkin motivoituneet pelaajat ovat tervetulleita ryhmään mukaan.

OrPon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle