Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmin hieno vire jatkuu Shanghaissa

 

Nyströmin hieno vire jatkuu Shanghaissa


Emilia ja Erika Nyströmin hieno kevätvire sai jatkoa torstain aamupelissä Kiinan Shanghaissa. Kaksoset voittivat edellisen viikon Sanyan maailmankiertueen kisan itävaltalaisen välieräparin Barbara Hansel / Sara Montagnoll 21-16, 21-11.

Näin Nyströmit etenivät kevyesti pudotuspeleihin. Lohkon ykkössijakaan ei jäänyt kuin kahden pisteen päähän, kun tasapisteissä tehdyssä eräpistevertailussa Nystömeille keskiviikkona hävinneet brasilialaiset Larissa Franca / Juliana Felisberta Silva jättivät suomalaiset lohkokakkosiksi.

Ensimmäisellä puotuspelikierroksella (kello 12 Suomen aikaa) vastaan asettuvat tuttuakin tutummat monivuotiset harjoituskaverit, kreikkalaiset Vikki Arvaniti / Maria Tsirtsiani. Voitto veisi suomalaiset 16 joukkoon ja vastaan asettuisivat hyvin kauden myös aloittaneet tshekin Kristyna Kolocova / Marketa Slukova. Tshekit olivat Sanyassa viidensiä.

Nyt Nyströmeillä on tienattu 160 rankingpistettä. Yksi voitto toisi pisteisiin tuplauksen ja kaksi voittoa triplauksen, kun Shanghain kisa on arvokas Grand Slam.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Emilia Nyström

Tiedot

Erika Nyström

Tiedot