Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Suomi kohtaa avausottelussa Valko-Venäjän.

MM-kisat käyntiin kuudella ottelulla

 

MM-kisat käyntiin kuudella ottelulla


Jääkiekon MM-kisat pyörähtävät käyntiin tänään perjantaina Helsingissä ja Tukholmassa. Uudistetun sarjajärjestelmän saanut turnaus alkaa kuudella ottelulla. MM-kisojen sarjajärjestelmää muutettiin siten, että turnaukseen osallistuvat 16 maata on jaettu kahteen 8 joukkueen lohkoon. Alkulohkossa kullekin maalle kertyy kaikkiaan seitsemän ottelua. Lohkojen neljä parasta joukkuetta jatkaa turnauksessa eteenpäin ja lohkojen huonoimmat joukkueet putoavat 1.divisioonaan.

Helsingissä pelataan perjantaina kolme ottelua. Turnauksen avauspelissä kohtaavat puolilta päivin USA ja Ranska. Neljän jälkeen kaukalossa mittelevät Kanada ja Slovakia. Suomi puolestaan avaa kisat kahdeksan jälkeen Valko-Venäjää vastaan.

Tukholman lohkossa pelit alkavat ottelulla Saksa-Italia. Lohkon toisena pelinä pelataan Tshekki-Tanska. Perjantain päättää Ruotsin ja Norjan ottelu.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle