Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi paransi peliään Espanjassa

 

Suomi paransi peliään Espanjassa


Suomen ja Espanjan toinen lentopallokohtaaminen Guadalajarassa oli jo maajoukkueltamme selvästi pirteämpää kuin torstaina. Päävalmentaja Daniel Castellani peluutti tällä kertaa jo ainakin lähellä parhaita miehiään ja Suomi voitti ottelun 3-0 (25-22, 25-23, 25-19).

Suomen avauksessa pelasivat passari Mikko Esko, hakkuri Mikko Oivanen, yleispelaajat Olli Kunnari ja Tuomas Sammelvuo, keskitorjujat Matti Oivanen ja Jukka Lehtonen sekä libero Pasi Hyvärinen. Jari Tuominen ja Eemi Tervaportti kävivät kentällä muutaman vaihdon verran.

Avauserässä Suomen yleispelaajat Kunnari ja Sammelvuo olivat vahvoja, mutta muutenkin peli näytti paljon eilistä paremmalta. Toisessa erässä Espanja karkasi 21-23 -johtoon, mutta Eemi Tervaportin tulo syöttämään käänsi erän Suomelle neljällä perättäisellä pisteellä 25-23. Mikko Oivanen oli erässä vahva ja veli Matti hoiteli lopussa tärkeät pisteet komeilla torjunnoillaan.

Perään pelatun neljännen lisäerän vei Espanja 22-25. Suomella Konstantin Shumov korvasi Matti Oivasen ja Matti Hietanen Olli Kunnarin. Loppuerässä myös Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu ja Eemi Tervaportti tulivat mukaan.

- Suunta on edelleen oikea. Huomenna Silli (Antti Siltala) pääsee mukaan ja saamme päätettyä hyvään peliin valmistautumisemme Sofiaan, päävalmentaja Daniel Castellani totesi.

Kapteeni Tuomas Sammelvuo oli tyytyväinen illan antiin.

- Eiliseen verrattuna jo ilme joukkueella oli ihan erilainen. Olimme tänään ok meiningillä alusta asti ja kyllä minun mielestä tulos on aina tärkeä. Jäi hyvä fiilis ja tästä parannetaan vielä selvästi ensi viikkoon. Itseluottamusta tuli taas lisää.

Suomi ja Espanja kohtaavat vielä lauantaina kolmannen kerran. Ottelu on molempien joukkueiden viimeinen ennen tiistaina Bulgarian Sofiassa alkavia Euroopan olympiakarsintoja. Suomi saa vahvuuteensa lauantain peliin Antti Siltalan, joka saapui tuoreena isänä Espanjaan myöhään perjantai-iltana.

Suomen neljästätoista Espanjassa mukana olevasta pelaajasta kaksi matkustaa kotiin ja lopputusina sunnuntaina Sofiaan. Suomi kohtaa avauspelissä tiistaina Italian.

Suomen pistemiehet:
Olli Kunnari 15/+7 (hyök 13/25), Mikko Oivanen 13/+7, Tuomas Sammelvuo 10/+4, Matti Oivanen 10/+6, Mikko Esko 6/+6, Jukka Lehtonen 4/+3, Jari Tuominen 1/+1, Eemi Tervportti 0/0. Pasi Hyvärinen (libero). Konstantin Shumov, Matti Hietanen, Olli-Pekka Ojansivu ja Jesse Mäntylä eivät pelanneet.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle