Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha Salminen palasi podiumille Espanjassa

 

Juha Salminen palasi podiumille Espanjassa


Juha Salminen pyyhki enduron Espanjan MM-osakilpailun avauspäivän pettymykset pikaisesti mielestään. Salminen palasi E2-luokan podiumille ajamalla Husqvarnallaan sunnuntaina kolmanneksi.
- Ihan ok ja realistinen sijoitus näissä olosuhteissa. Ranskalaiset olivat kovia jo avauspäivänä tällaisella nurmipinnalla ja sitä he olivat myös tänään. Pistin kaiken peliin, mutta enempää ei tällä kertaa yksinkertaisesti irronnut, totesi Salminen.
Ranskalainen Husaberg-kuljettaja Pierre Renet poimi Munitibarista täydet pisteet siirtyen samalla MM-kärkeen. Salminen jäi hänestä jälkimmäisenä ajopäivänä 33 sekuntia. Kaksi voittoa tällä kaudella ajanut Salminen on kuuden osakilpailun jälkeen luokassaan neljäntenä 19 pistettä Renetin takana.
- Pakka sekoittui sopivasti, kun MM-johdossa kotikisaansa tullut Cervantes (Ivan) joutui tyytymään hänelle vaatimattomiin pisteisiin. Kautta on paljon jäljellä ja tilanne on avoin, muistutti Salminen.
Munitibarissa satoi lauantai-iltana. Se ei ollut Salmisen mieleen.
- Mutta kuinkas sitten kävikään: aamu alkoi tosi mallikkaasti ja hyvällä ajalla crossitestillä. Miten siinä sitten kettuna löysinkin niin hyvät linjat, ihmetteli Salminen vielä urakkansa jälkeenkin.
Salminen ajoi loppupäivän varmasti ja vankalla kokemuksella vaikeissa olosuhteissa.
- En tehnyt omia virheitä. Se oli kuitenkin enemmänkin sellaista tasaista puurtamista. Kaikki ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa.
MM-sarja saavuttaa puolivälinsä jo ensi viikonvaihteena, jolloin pisteistä ajetaan Portugalin Torres Vedrasissa.
- Espanja saa nyt jäädä taakse ja Portugalissa aloitetaan taas puhtaalta pöydältä, painotti Salminen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle