Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pia Sundstedtin maastokunto kohdallaan ­ kaksi voittoa Saksassa

 

Pia Sundstedtin maastokunto kohdallaan ­ kaksi voittoa Saksassa


Pia Sundstedt ajoi vaihteeksi kaksi maastopyöräilykilpailua Saksassa. Hän voitti ne molemmat ylivoimaisesti. Ensin hän ajoi 11,5 kilometrin mäkiaika-ajon, jossa hän voitti toiseksi tullutta saksalaista Stefanie Andrisia yli kahdeksalla minuutilla. Toinen kilpailu oli 83 kilometrin maastopyörämaraton. Siinä hän voitti kakkoseksi tullutta saksalaista Ann Katrin Hellsterniä yli 10 minuuttia.

- Välillä on kivaa ajaa maastossa. Ajamani kaksi kilpailua ovat jo perinne ohjelmassani ja ne toimivat minulle testeinä. Nautin ajamisesta maastossa ja varsinkin maratonkilpailun rata on todella hieno. Ajo tuntui oikein hyvältä. Nyt alkaa olla jo sellaista voimaa, jolla pyörä kulkee kovaa. Harjoitus on tuottanut tulosta, sillä nyt myös startit sujuvat niin, että pystyn vastaamaan miesten alkuvauhtiin, kertoi Pia Sundstedt.

- Ajan ensi viikonloppuna Saksassa aivan asuinpaikkani Freiburgin lähellä pari maantiekilpailua. Sitten kesäkuussa on vuorossa maastopyörällä Trans Germany ­etappiajo ja sen jälkeen Tour Trans Alp ­maantie-etappikilpailu. Heinäkuussa harjoittelen korkealla vuoristossa. Näin menen kohti Lontoota, kertoi Pia Sundstedt.

Tulokset
Bühlertäler Hill Climb Race, 11,5 km, Saksa
1 Pia Sundstedt (Suomi) Craft Rocky Mountain 0.41.38
2 Stefanie Andris (Saksa) RV Stegen, Team Wheeler- IXS 0.49.52
3 Joana Günther (Saksa) Team Weiss automotive SC Oppenau 0.57.31
4 Mai Blas (Saksa) Wheeler-IXS 0.58.28
5 Nathalie Zeferer (Saksa) SC Hausach Team Neumayer Tekfor 1.04.49

12. Ketterer Bike Marathon Bad Wildbad 83 km, Saksa
1  Pia Sundstedt (Suomi) Cfaft Rocky Mountain) 3.45.09
2  Ann Katrin Hellstern (Saksa) Team Firebike-Drössiger 3.55.26
3  Bianca Purath (Saksa) Team Rothaus-Poison/Hochschwarzwald) 3.59.09
4  Almut Grieb (Saksa)  TVO 4.05.21
5  Katharina Alberti (Saksa) 4.06.53

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle