Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyöräilymaajoukkue nimetty Viron kansainvälisiin kilpailuihin

 

Pyöräilymaajoukkue nimetty Viron kansainvälisiin kilpailuihin


Virossa ajetaan perjantaista sunnuntaihin kansainväliset maantiekilpailut. Perjantaina ajetaan 190 kilometrin Tallinn ­ Tartu GP ja lauantaina 187,5 kilometrin Tartu GP. Molemmat kilpailut ovat Kansainvälisen Pyöräilyliiton UCI:n Europe Tour 1.1 ­kategorian kilpailuja. Lisäksi sunnuntaina ajetaan 137 kilometrin Tartu Rattaralli ­kilpailu.

Perjantain ja lauantain kilpailuihin on osallistumisoikeus vain ammattilaisjoukkueilla ja maajoukkueilla. Kilpailuissa on mukana 16 joukkuetta. Näiden joukossa on neljä Pro Continental ­ ammattilaistallia. Ne ovat Cofidis Le Credit en Ligne, Rusvelo, Team Europcar ja Champion System Pro Cycling Team. 

Kilpailussa on mukana myös Suomen maajoukkue. Suomen Pyöräilyunioni on nimennyt kilpailuihin seuraavan joukkueen:

Joonas Henttala (CK Master)
Matti Manninen (Koiviston Isku)
Mikko Paajanen (TWD-Länken)
Paavo Paajanen (TWD-Länken)
Samuel Pökälä (TWD-Länken)
Aku Silvénius  (TWD-Länken)
Sami Tiainen (TWD-Länken)

Edellä mainituista Aku Silvénius ajaa perjantain ja sunnuntain kilpailut, Samuel Pökälä lauantain ja sunnuntain kilpailut, mutta ajavat kaikki kolme kilpailua.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle