Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyvinkään Tahko jatkaa Superpesiksessä 10.6.

 

Hyvinkään Tahko jatkaa Superpesiksessä 10.6.


Superpesis on antanut Hyvinkään Tahkon joukkueelle aikaa surutyön tekemiseen lauantaisen tragedian jäljiltä. Tahko jatkaa kauden loppuun, mutta pelaa seuraavan ottelunsa vasta 10. kesäkuuta kotikentällään Jyväskylän Kiriä vastaan.

Muilta osin superpesiskausi jatkuu normaalisti.

- Ymmärrettävästi Hyvinkään Tahkon pelaajat tarvitsevat nyt aikaa ja rauhaa käsitellä asioita. Henkinen koettelemus on ollut valtaisa. Onneksi kaikki osapuolet ymmärtävät tilanteen, joten olemme päässeet seurojen kanssa hyvässä yhteistyössä sopimaan uusia pelipäiviä. Koko pesäpalloyhteisö on vahvasti Tahkon pelaajien ja kaikkien uhrien läheisten tukena, Superpesiksen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

Pesäpalloliitto ja Superpesis peruivat viikonloppuna kolmen ylimmän sarjatason ottelut uhrien muistoa kunnioittaakseen. Uudet pelipäivät vaativat otteluohjelmaan muutoksia, jotka vaikuttavat myös juhannustauon jälkeen pelattavien valintakierrosotteluiden määräytymiseen. Sijoitukset lasketaan ottelukohtaisen pistekeskiarvon mukaan sunnuntain 17.6. kierroksen jälkeen.

Superpesiksessä pidetään hiljainen hetki uhrien muistolle kaikkien joukkueiden seuraavassa kotiottelussa, minkä lisäksi pelaajat käyttävät surunauhoja alkaneen viikon ajan. Vastaavaa käytäntöä suositellaan myös pesäpallon alemmille sarjatasoille.

Miesten Superpesis: uudet pelipäivät

La 9.6.
PattU, Raahe-Jymy, Seinäjoki 16.00

Ke 13.6.
Kouvola-Hyvinkää 18.00

La 16.6.
Joensuu-Sotkamo 13.00

Ke 20.6.
Alajärvi-Kankaanpää 18.00
Hyvinkää-Vimpeli 18.00

To 19.7.
Hyvinkää-Kitee 18.00

Ti 24.7.
Kouvola-Jyväskylä 18.00

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle