Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iso-Britannia taas lentopallonaisia vahvempi

 

Iso-Britannia taas lentopallonaisia vahvempi


Suomi hävisi naisten lentopallomaaottelun Iso-Britannialle 0-3 (23-25, 21-25, 23-25) Orivedellä.

Iso-Britannian hyökkäysteho oli selvästi Suomea edellä. Muuten ottelu oli tähän mennessä eniten virheiden sävyttämä tähän mennessä kolmesta harjoitusottelusta.

Avauserää Suomi johti 22-20 ja kolmattakin erää 21-19, mutta erien lopuissa vieraat menivät ohi. Toinen erä meni alusta pitäen Iso-Britannian kuljettamana.

Toista viikkoa kestäneen leirijakson jälkeen molempien joukkueiden otteessa oli havaittavissa pientä väsymystä.

Pauliina Vilponen oli jälleen Suomen paras pistepelaaja 12 tehdyllään. Iso-Britannian peli kulki vahvasti kapteeni Lynne Beattien kautta.

Suomi lähti peliin ilman päävalmentajaansa Tore Aleksandersenia, joka joutui viikolla lähtemään kotimaahansa Norjaan perheessä tapahtuneen sairaustapauksen vuoksi. Peliä johti kakkosvalmentaja Petri Välimetsä yhdessä tyttöjen alle 19-vuotiaiden päävalmentajan Tapio Kangasniemen kanssa.

Tyttöjen joukkueella onkin edessään EM-karsintojen jatkovaihe heinäkuun puolivälissä. Nuorten joukkue on harjoitellut tällä viikolla naisten maajoukkueen tapaan Orivedellä.

Naisten joukkueessa on mukana muutamia nuorten joukkueen pelaajia. Yhtenä heistä kolmannessa erässä pääsi pelaamaan Sanni Rihu. Vahvan alun jälkeen erän loppu meni kuitenkin jälleen Iso-Britannialle.

- Pienestä tämä oli taas kiiinni. Hienoa on päästä pelaamaan, mutta ei se nuorten peleistä tällä kertaa niin kauheasti  eronnut, naisten maaottelun ensikertalainen sanoi.

- Kovuutta täältä koko leiriltä on tullut lisää, nuorten pelejä varten täältä kasvaa toivottavasti vastuunkantajia sinne, Sanni Rihu jatkoi.

Suomi pelaa vielä yhden maaottelun Iso-Britanniaa vastaan lauantaina Tampereella kello 21 miesten maailmanliigapelien jatkoksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle