Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen Maailmanliigapaikka varmistumassa

Suomen Maailmanliigapaikka varmistumassa


Suomen miesten lentopallomaajoukkueen Maailmanliigan paikan suhteen kuuluu hyviä uutisia. Muissa edelleen jatkuvissa kolmessa lohkossa lohkojen viimeiset joukkueet eivät paljoakaan kasvattaneet juhannusviikonloppuna pistesaldojaan, joten ennen päätösviikonloppuja Suomen asema näyttää jo hyvältä.

Maailmanliigan neljän alkulohkon kaksi heikointa lohkojumboa joutuu syksyllä pelattaviin karsintoihin. Suomi päätyi jo pelatun B-lohkon viimeiseksi seitsemällä pisteellä. Kun muita kolmea lohkoa on pelaamatta enää yksi turnaus (kolme ottelua per joukkue) on Korealla on nyt pisteitä kuusi, Japanilla kolme ja Portugali on edelleen pisteittä.

Suomen sysäämiseksi karsintoihin olisi Korean otettava vähintään kaksi pistettä ja Japanin voitettava vähintään kaksi ottelua viiden pisteen saaliilla tai Portugalin voitettava kaikki pelinsä.

Yksikään Suomen karsintapaikan kanssa kilpailevista joukkueista ei viikonvaihteessa voittanut peliäkään. Japani nappasi Kaliningradin turnauksesta yhden pisteen hävittyään Serbialle vain 2-3. Venäjälle Japani hävisi 0-3 ja Kuuballe 1-3.

Korea saavutti myös yhden pisteen, kun se hävisi Italialle 2-3. Ranskalle Korea hävisi 1-3 ja USA:lle 0-3. Portugali hävisi puolestaan Saksalle ja Bulgarialle puhtaasti saaden yhden erän Argentiinalta.

Japanin lohko (Serbia, Venäjä ja Kuuba) pelataan päätökseen ensi viikonvaihteessa Serbian Novi Sadissa, Korean lohko (USA, Ranska ja Italia) USA:n Dallasissa ja Portugalin lohko (Argentiina, Bulgaria ja Saksa) Bulgarian Sofiassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle