Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paavo Paajanen taisteli toiseksi Belgiassa

 

Paavo Paajanen taisteli toiseksi Belgiassa


Ammattilaissopimusta tiukasti jahtaava Paavo Paajanen taistelee Belgiassa voitosta kilpailu kilpailulta. Ykkössija kuitenkin kiertää miestä, kuten kävi sunnuntaina GP JP Monsere kilpailussa Roeselaressa. Hän joutui tyytymään kakkostilaan 176,8 kilometrin kilpailussa, jossa oli mukana useita Pro Continental ­ talleja. Ko. tallit ovat toiseksi korkeimman statuksen omaavia ammattilaisjoukkueita.

Kilpailun voitti belgialaisen ammattilaistalli Landbouwkreditin Frédéric Amorison. Saman joukkueen suomalaisajaja Matti Helminen oli 15:s. Mikko Paajanen ei selvinnyt kovasta kisasta maaliin.

- Onhan se mukava olla palkintokorokkeella ammattilaisten kanssa. Tänään ei ollut mitään mahdollisuutta voittoon. Ajoimme mm. Matti Helmisen ja An Post Sean Kelly Teamin kanssa kärjen kiinni noin neljä kilometriä ennen maalia. Amorison oli mennyt, mutta itse iskin irti 500 metriä ennen maaliviivaa ja onneksi isku kesti loppuun, kertoi Paavo Paajanen.

- Tämä oli valmistautumista kahteen tärkeään kilpailuun. Tulossa ovat Tour de Liege ja Tour de Namur. Niissä pitäisi onnistua, niin silloin olisi mahdollisuus päästä eteenpäin, jatkoi Paajanen

Tulokset
GP JP Monsere 176,8 km, Roeselare, Belgia
1 Frédéric Amorison (Belgia) Landbouwkrediet - Euphony
2 Paavo Paajanen (Suomi) Jakroo Fuji Test Team
3 Baptiste Planckaert (Belgia) Landbouwkrediet - Euphony
4 Joeri Calleeuw (Belgia) BCV Works CT Ingelmunster
5 Gerry Druyts (Belgia) EFC - OmegaPharma - Quick.Step
6 Yusuke Hatanaka (Japani) Shimano Racing Team
15 Matti Helminen (Suomi) Landbouwkrediet - Euphony
Mikko Paajanen (Suomi) Jakroo Fuji Test Team dnf

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle