Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sky ­talli juhli myös Puolassa ­ Veikkasen joukkueella epäonnea

 

Sky ­talli juhli myös Puolassa ­ Veikkasen joukkueella epäonnea


Brittien Sky ­talli on ollut vahva käynnissä olevassa Ranskan ympäriajossa. Sitä se oli myös Puolan ympäriajossa, jossa oli vuorossa kilpailun pisin, 239,4 kilometrin tasamaaetappi. Sky tuli esiin etapin lopussa ajetuilla kaupunkikierroksilla ja nosti joukkueensa Ben Swiftin voittoon massakirin päätteeksi.

Kilpailussa oli kolmen ajajan irtiotto, jonka kiinniajamisessa joutui Jussi Veikkanen ja muu FDJ-BigMatin miehistö tekemään kovan työn. FDJ-BigMatilla on joukkueessaan vahva, vasta 21-vuotias hyvä kirimies Arnaud Demare, mutta hänen ja joukkueen toisen nopean ajajan Arnaud Courteillen voimat eivät riittäneet taistelemaan kärkisijoista.

Jussi Veikkanen tuli maaliin pääjoukossa ja sai saman ajan kuin voittaja. Hän oli etapin 81:s. Kokonaistilanteessa Veikkanen on 55:s minuutin ja 23 sekuntia jäljessä johtavaa italialaista Mreno Moseria.

- Petasimme loppukiriä meidän Demarelle, mutta kaksi meidän tärkeää lead out ­miestä jäi loppukierroksilla kolarin taakse ja homma oli siinä. Itse rullailin maaliin joukon jatkona, sen verran tuli töitä tehtyä matkan varrella, kertoi Jussi Veikkanen.

Seuraavaksi ajetaan 201,7 kilometrin etappi. Etapilla noustaan kaksi kertaa ykköskategorian nousu ja maalikaupungissa Cieszynissa ajetaan kolmesti 6,3 kilometrin kierros. Loppukierrokset sisältävät nousun ja etappi päättyy nousun päälle.

Tulokset
Tour de Pologne (World Tour)
Etappi 2/7 Walbrzych - Opole 239,4 km
1 Ben Swift (Iso-Britannia) Sky Procycling 5.49.57
2 Elia Viviani (Italia) Liquigas-Cannondale s.a.
3 Tom Boonen (Belgia) Omega Pharma-Quickstep s.a.
4 John Degenkolb (Saksa) Argos-Shimano s.a.
5 Sacha Modolo (Italia) Colnago - CSF Inox s.a.
6 Daniele Bennati (Italia) RadioShack-Nissan s.a.
81 Jussi Veikkanen (Suomi) FDJ-Big Mat s.a.

Tilanne 2/7 etapin jälkeen
1 Moreno Moser (Italia) Liquigas-Cannondale 10.22.40
2 Michal Kwiatkowski (Puola) Omega Pharma-Quickstep + 0.04 0
3 Lars Boom (Hollanti) Rabobank Cycling Team + 0.06
4 Fabian Wegmann (Saksa) Garmin - Sharp + 0.10
5 Linus Gerdemann (Saksa) RadioShack-Nissan s.a.
6 Manuele Mori (Italia) Lampre - ISD s.a.
55 Jussi Veikkanen (Suomi) FDJ-Big Mat + 1.23

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle