Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MM-kisojen toinen pelipäivä täyttyi murskavoitoista

 

MM-kisojen toinen pelipäivä täyttyi murskavoitoista


Lacrossen nuorten MM-kisojen ensimmäinen täysi pelipäivä oli yhtä maalijuhlaa. Kaikissa peleissä maaliero revähti lopulta isoksi, vaikka useimmat ottelut alkoivatkin tasaisissa merkeissä.

Saksan nopeus liikaa Walesille

MM-kisojen toisen kisapäivän avausottelussa kohtasivat Saksa ja Wales. Tasaisena alkanut kamppailu repesi saksalaisten eduksi, kun peliä oli pelattu puoli tuntia. Saksalaisten hyökkääjien nopeus oli jatkuvasti myrkkyä Walesin isokokoisille puolustajille. Walesin pelaajat ryntäilivät saksalaisten perässä estääkseen nousut maalin takaa pystymättä kuitenkaan auttamaan hyvin taistellutta maalivahti Kyle McAllisteria. Eniten Walesia kuritti hyökkääjä Marc Brandenburger, joka latoi neljä maalia Saksan 20 - 10 voittoon päättyneessä ottelussa.

Skotlanti vyöryi Korean yli

MM-kisojen keltaisen divisioonan ensimmäisessä pelissä kohtasivat Skotlanti ja Etelä-Korea. Korealaiset väänsivät sitkeästi ennakkoon vahvempaa Skotlantia vastaan. Sisukkuus ja taistelutahto eivät kuitenkaan auttaneet kaukaa idästä Turkuun tulleita, koska joukkueiden välinen tasoero oli alusta alkaen selvä. Skotlanti juoksi pelin toisella neljänneksellä aasialaisilta vastustajiltaan jalat alta takoen vastustamattomasti seitsemän maalia. Etelä-Korea pystyi pelin aikana satunnaisesti pitämään palloa Skotlannin puolustusalueella, mutta skottivahti Trevor Jackson torjui heppoiset laukausyritykset vähäeleisesti. Skotlanti voitti lopulta ottelun näytöstyyliin lukemin 16 - 4.

Lacrossen luojat tarjoilivat katsojille herkkua

Päivän odotetuin ottelu oli varmasti Englannin ja Irokeesien maajoukkueen kohtaaminen. Lacrossen luojat laittoivat tuulemaan ja latoivat todellisen show’n päätteeksi taululle loppulukemat 2-24. Euroopan kovimpana lacrossemaana pidetty Englanti oli täysin aseeton irokeesien pallovarmuuden ja joukkuepelaamisen edessä. Irokeesit tarjoilivat todellista herkkua kaikille lacrossea seuraamaan saapuneille. Syöttöjä ja laukauksia selän takaa, upeita syöttökuvioita ja epätavallisia ratkaisuja maalipaikoissa. Joukkueen peli-ilo paistoi läpi ottelun katsomoon saakka. Pelin lähetessä loppua Englanti sai myös aikaan muutaman hyvän pyörityksen, mutta irokeesit pitivät itsevarmasti englantilaiset poissa pahanteosta.

USA ei antanut Australialle siimaa

Amerikan ja Oseanian lacrossevaltiaat kohtasivat ilta-ottelussa. Peli alkoi todella tiukkana kummankin joukkueen iskiessä vuoronperään maaleja toisen reppuun. Pelin puolivälissä Yhdysvaltojen taitava ja ammattimainen joukkue otti kuitenkin ottelun hallintaansa ja alkoi tykittämään palloa jatkuvalla syötöllä australialaisten verkkoon. USA voitti ottelun lopulta lukemin 24 – 6. Ennakkoluulottomasti pelanneen Australian näkyvin pelaaja oli maalivahti Jarryd Lee, joka venyi useamman kerran huippupelastukseen. Lee myös pääsi ottelun aikana nousemaan yli puolenkentän ja yrittämään maalintekoa, mutta virkaveli Zachary Olivieri torjui kovan alakulmalaukauksen. USA:n kivikovasta ryhmästä parhaiten erottui vikkeläkinttuinen ja sulavaliikkeinen Matthew Kavanagh, joka latoi ottelussa hattutempun.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle