Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tytöt jäivät ilman voittoja EM-jatkokarsinnassa

 

Tytöt jäivät ilman voittoja EM-jatkokarsinnassa


Suomen alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jäi lopulta ilman voittoja lentopallon EM-jatkokarsinoissa Bulgarian Gabrovossa. Suomi hävisi lauantain päätöspelissä Kroatialle 1-3 (33-31, 26-28, 23-25, 11-25). Bulgaria voitti lohkon ja selviytyi Turkissa pelattavaan EM-lopputurnaukseen lyötyään päätöspelissä Ranskan 3-0. Suomi oli turnauksessa neljäs.

- Kolme erää jaksoimme taistella ja olisimme voineet voittaa ne kaikki, mutta Kroatia vei niistä kaksi. Neljännessä peluutimme nuorisvitjaa pelin ratkettua ja he taistelivatkin lopun hyvin. Vastutajan keskipituus oli peräti 187 cm, mutta silti veimme torjunnat 14-7. Hyökkäys parani perjantaista, mutta se ei riittänyt. Neljättä erää lukuunottamatta tämä oli turnauksen parasta peliä meiltä, päävalmentaja Tapio Kangasniemi totesi.

Keskitorjuja Roosa Laakkonen oli päätöspelissä Suomen tehonainen tehden 16/+13 hyvillä tehoilla. HPK:n liigajoukkueeseen siirtynyt Laakkonen hyökkäsi vähillä virheillä 20 passista 11 pisteeksi vähillä virheillä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle