Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kartingin SM-pronssimitalisti Simo Muhonen FINRace ratasarjaan

 

Kartingin SM-pronssimitalisti Simo Muhonen FINRace ratasarjaan


Hallitseva kartingin KF3-luokan pronssimitalisti ja kuluvalla kilpailukaudella KF2-luokan seitsemännellä sijalla oleva säynätsalolainen Simo Muhonen, 15. tekee uuden aluevaltauksen ja istahtaa v1600 viritteisen Suzuki Swift Sport auton rattiin kilpaillen rata-autoilun FINRace sarjan jäljellä olevissa kuudessa osakilpailussa.

Kiireiseen moottoriurheilusyksyyn kuumeisesti valmistautuva Muhonen tekee samalla debyytin oikean kilpa-ajoneuvon ratissa Suomen Kemoran, Ahveniston ja Virtasalmen Motoparkin moottoriradoilla. Muhosen käyttämällä autolla on kilpailtu aina Ruotsin sekä Suomen MM-ralleja myöten ja sen muutostyö ratakäyttöön on parasta aikaa käynnissä.

- Autourheiluharrastukseni kehittymisen kannalta nyt on oikea aika kokeilla vauhtia kartingin lisäksi myös ns. isojen poikien rata-autoilussa. Tavoitteenani on luonnollisesti hyvät v1600 luokan sijoitukset mutta ennen kaikkea tutustua uuteen kilpailukalustooni sekä ennen kaikkea opetella minulle entuudestaan täysin tuntemattomat Suomen moottoriurheiluradat, ralli-isänsä Seppo Muhosen jalanjälkiä kävelevä nuorukainen kertoo.

- FINRace ratasarjan lisäksi tulen ajamaan myös jäljellä olevat neljä kartingin KF2-luokan SM-starttia ja tavoitteenani ei ole muuta kuin yltää toistamiseen SM-mitaleille, jatkaa 13 pistettä pronssista ja 25 pistettä hopeamitalista perässä oleva Muhonen.

Simo Muhosen loppukauden kilpailukalenteri:
- 04-05.08. Karting KF2 SM Joensuu
- 11-12.08. FINRace v1600 Kemora
- 18-19.08. Karting KF2 SM Vihti
- 08-09.09. FINRace v1600 Ahvenisto
- 22-23.09. FINRace v1600 Motopark

Kartingin SM-sarjatilanne: 4/10 osakilpailua:
1. Niclas Nylund, SWK ART GP Parilla, 95 pistettä
2. Ville Welin, Maranello Vortex, 78 pistettä
3. Joni Ruuskanen, ART GP Parilla, 69 pistettä
---
7. Simo Muhonen, Birel Parilla, 53 pistettä

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle