Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Kankaanpää Sveitsiin lentopalloilemaan

 

Toni Kankaanpää Sveitsiin lentopalloilemaan


Yleispelaaja Toni Kankaanpää pelaaa tulevalla kaudella Sveitsin lentopalloliigassa. 28-vuotiaan Kankaanpään uusi seura on suomalaisille jo aiemmilta vuosiltakin tuttu Volley Näfels.

Sveitsin liigan lisäksi edessä on Europelejä Challenge cupissa. Joukkue aloittaa pelinsä jo 1. kierrokselta kohdaten kreikkalaisen Foinikas Syrosin. Voitolla vastaan tulisi belgialainen Prefaxis Menen.

Näfelsissä on aiemmin lentopalloillut passarit Petteri Laurila (1997-1998) ja Arto Hanni ja sen (1998-1999) valmennuspuolella on nähty Jouni Parkkali (1994-1996), Jouko Lindberg (2002-2003) sekä Teuvo Tuominen (1997-1999).

Kankaanpää sanoo olevansa ihan hyvässä iskussa, mitä nyt pieniä lajiin aina kuuluvia pikkuvaivoja on kiusana aina välillä.

- Mukava lähteä vuoden tauon jälkeen katsastamaan maailman menoa. Olen kuullut seurasta Petteri Laurilalta ja Arto Hannilta, joka helpotti päätöksentekoa. Avoimin mielin uuteen haasteeseen, Kankaanpää toteaa.

Kankaanpää kiittelee suomalaista kotiseuraansa Korson Vetoa, jossa oli takaportti pelata tulevanakin talvena Mestaruusliigaa viime kauden tapaan.

- Korson koko organisaatiolle iso kiitos viime kaudesta, eiköhän meidän yhteinen taival jatku vielä tulevaisuudessakin.

Kankaanpää on aiemmin pelannut kotimaan lisäksi Virossa, Kyprosella, Puolassa ja Itävallassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle