Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EM-kisoihin valmistautuvalle nuorten maajoukkueelle tappio Belgiassa

 

EM-kisoihin valmistautuvalle nuorten maajoukkueelle tappio Belgiassa


Kahden viikon päästä alkaviin EM-kisoihin valmistautuva Suomen alle 20-vuotiaiden miesten lentopallomaajoukkue hävisi torstaina Vilvoordessa pelatussa maaottelussa Belgialle 1-3 (21-25, 27-25, 16-25, 19-25).

- Siihen nähden, että maajoukkueella oli tätä ennen reilun kahden viikon tauko, niin ei tämä huono peli ollut. Belgia oli paremmin valmiina peliin, Suomen päävalmentaja Pekka Lahtinen sanoo. Suomi ja Belgia kohtaavat vielä kaksi kertaa viikonlopun aikana Vilvoordessa sijaitsevassa Belgian hienossa valmennuskeskuksessa.

- Tyytyväinen olen joukkueen aloitusten vastaanottoihin ja aloitussyöttöihin, molemmat olivat erittäin hyviä. Eniten pitää tällä viikolla harjoitella passarin ja hyökkääjien yhteispeliä. Meillä oli nyt ongelmia nopeissa hyökkäyksissä, mikä helpotti vastustajien torjuntapelaamista.

Suomella on Belgiassa 13 pelaajaa. Neljästä keskitorjujasta yksi jää pois lopullisesta EM-kisajoukkueesta. Liberoita on joukkueessa nyt kaksi, Lauri Kerminen ja uutena liberona mukaan tullut Ville Pirinen. He pelasivat puoliksi ensimmäisen pelin.

- Pirinen antoi hyvät näytöt osaamisestaan. Hän on varalla, jos Kerminen esimerkiksi loukkaantuu tai sairastuu, Lahtinen kertoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle