Niklas Ajo kahdeksanteen lähtöriviin Indianapolisissa

Niklas Ajo onnistui ajoittamaan terävimmän vauhtinsa tärkeimmälle hetkelle lauantaina Indianapolisin radalla USA:ssa.
Aamun harjoituksissa 27:nneksi jäänyt Ajo kiristi vauhtiaan 1,5 sekunnilla aika-ajossa, jossa hän nousi muutaman pykälän sijalle 24. Ajo käynnistää sunnuntaina Moto3-luokan kauden kymmenennen MM-osakilpailun kahdeksannesta lähtörivistä.
MM-sarjaa johtava suomalaistalli Ajo Motorsportin saksalaiskuljettaja Sandro Cortese viimeisteli tililleen jo kauden viidennen paalupaikkansa lukemin 1.48,545. Cortese kukisti toiseksi sijoittuneen englantilaisen tiimikaverinsa Danny Kentin 83 tuhannesosalla.
Tämä oli jo kauden kolmas kerta, kun kyseinen kaksikko valloitti aika-ajon kärkisijat. Sama oli tapahtunut tätä ennen Hollannin ja Saksan MM-osakilpailuissa.
Neljässä edellisessä osakilpailussa pisteille ajaneen Ajon ero kärkeen oli 1,867 sekuntia.

Indianapolis, USA.
MotoGP-sarjan Moto3-luokan 10/17 MM-osakilpailu. Aika-ajo ja lähtöjärjestys sunnuntain kilpailuun: