Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorten maajoukkue paransi peliään EM-kisojen kenraaliharjoituksessa

 

Nuorten maajoukkue paransi peliään EM-kisojen kenraaliharjoituksessa


Ensi lauantaina alkaviin EM-kisoihin valmistautuva lentopallon nuorten maajoukkue esitti lupaavia otteita viimeisessä ottelussaan ennen kisoja. Maajoukkue ja liigajoukkue Hurrikaani pelasivat Loimaan liikuntahallissa lauantaina tasaisen ja jännittävän ottelun 300 katsojan kannustaessa.

Joukkueiden valmentajat olivat sopineet ennen ottelua, että pelataan neljä erää kävi miten kävi, ja niin kävi, että ottelu päättyi tasan 2-2 ja erät Hurrikaani ensin mainittuna 25-23, 25-23, 23-25 ja 22-25.

- Kahdessa ensimmäisessä erässä oli sama kaava kuin perjantaina, kun hävisimme 0-3 eli Hurrikaani otti erät kovien hyppysyöttöjensä ansiosta. Seuraavissa erissä saatiin oma peli kulkemaan ja erät meille, maajoukkueen valmentaja Pekka Lahtinen kertoo.

- Perjantaina meillä oli ykköshyökkäys isossa roolissa, mutta tänään torjunta- ja syöttöpeli oli avainasemassa.

Yleispelaaja Niklas Seppänen oli Suomen paras hyökkääjä tehden 21 pistettä (+10 plusmiinustilastossa). Hakkuri Elviss Krastins teki 17 (+10) ja keskipelaaja Tommi Siirilä 10 (+7) ottaen kolme torjuntapistettä.

Toisen yleispelaajan tontilla pelaajaa vaihdeltiin. Eelis Karinen, Miikka Lemola ja Ville Pirinen pääsivät kukin kentälle taitojaan näyttämään. Varsinkin erien lopuissa heille tuli kuitenkin virheitä.

- Nämä Hurrikaani-ottelut palvelivat meitä äärimmäisen hyvin. Suuret kiitokset Hurrikaanin organisaatiolle koko tästä tapahtumasta, Lahtinen kiittää.

Maajoukkue kokoontuu jälleen yhteen keskiviikkona ja torstaina se matkustaa Gdyniaan, missä pelit alkavat lauantaina isäntäjoukkueen Puolan kohtaamisella.

Alle 20-vuotiaiden EM-kisat 25.8.-2.9. on jaettu Gdynian ja Tanskan Randersin kesken. Suomen lohkovastustajat ovat Puola, Italia, Serbia, Venäjä ja Belgia. Toisessa lohkossa Randersissa pelaavat Kreikka, Espanja, Saksa, Turkki, Bulgaria ja Tanska. Sijoitusottelut pelataan Gdyniassa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle