Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallomaajoukkue viikonloppuna Tallinnan turnauksessa

 

Lentopallomaajoukkue viikonloppuna Tallinnan turnauksessa


Syyskuun EM-karsintoihin valmistautuva miesten lentopallomaajoukkue jatkaa parhaan teränsä hiomista viikonvaihteessa Tallinnassa. Suomi kohtaa perjantaista sunnuntaihin pelattavassa neljän maan turnauksessa Turkin, Viron ja Latvian. Ottelut pelataan Kalevin palloiluhallissa (Juhkentali 12).

Turkki oli edellisissä Itävallan EM-kisoissa (2011) yhdestoista ja Viro kahdestoista. Suomihan oli mukana puolivälierissä pudoten tuolloin lopulta hopeaa voittaneelle Italialle. Suomen loppusijoitus oli kahdeksas.

Daniel Castellanin valmentama joukkue lähtee Viroon 14 pelaajan ryhmällä. Vain Jari Tuominen on aioituista pelaajista poissa polvivaivaisena. Hollannissa viime viikonvaihteessa pelanneeseen joukkueeseen liittyvät nyt Konstantin Shumov ja Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu

Suomi pelaa EM-karsintoja 6.-8. syskuuta Kreikan Trikalassa ja 14.-16. syyskuuta Vantaan Energia Areenalla. Samassa lohkossa ovat Kreikka, Romania ja Montenegro.

Viron lohkovastustajina tulevissa karsinnoissa ovat Belgia, Hollanti ja Israel. Latvia puolestaan on samassa kovassa lohkossa Ranskan, Espanjan sekä Unkarin kanssa. Turkki pelaa puolestaan Portugalin, Iso-Britannian ja Valko-Venäjän kanssa ennakkoon jopa lohkon suosikkina.

Suomen joukkue Tallinnan turnauksessa
Passarit: Mikko Esko, Eemi Tervaportti
Hakkurit: Mikko Oivanen, Olli-Pekka Ojansivu
Yleispelaajat: Antti Siltala, Olli Kunnari, Matti Hietanen, Jouni Palokangas
Keskitorjujat: Jukka Lehtonen, Matti Oivanen, Aleksi Kaatrasalo, Konstantin Shumov
Liberot: Jesse Mäntylä, Tommi Roininen

Suomen ottelut Tallinnassa:
PE 24.8. 17:00 Suomi-Turkki
LA 25.8. 19:30 Suomi-Viro
SU 26.8. 13:00 Suomi-Latvia

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle