Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen / Lahti karsiutuivat niukimmalla mahdollisella tavalla

 

Lehtonen / Lahti karsiutuivat niukimmalla mahdollisella tavalla


Riikka Lehtonen / Taru Lahti olivat todella lähellä melkoista beachpaukkua, kun kesän Suomen mestarit olivat selvitä beach volleyn Euroopan kiertueen osakilpailun pääsarjaan.
Lahti / Lehtonen voittivat avauspelinsä Varnassa Bulgariassa pelattavassa Euroopan kiertueen Masters-osakilpailussa. Toisessa pelissä kaksikko kärsi niukimman mahdollisen tappion ja paikka 16 parin pääsarjassa jäin haaveeksi.

Avauspelissä suomalaiskaksikko otti helpon voiton ukrainalaisista Olena Basanova / Valentina Hrytsyuk 21-12, 21-8.

Ratkaisupelissä vastassa olivat juuri ennen olympialaisia Gstaadin maailmankiertueen osakilpailussa kotihiekoillaan yhdeksänneksi sijoittuneet Romana Kayser / Joana Heidrich. Loppunumerot olivat 17-21, 21-18, 14-16.

- Olosuhteet olivat erittäin haastavat, kuumaa ja pehmeä hiekka. Hyvä että pääsimme ajoissa tutustumaan tänne. Ottelu olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Taru Lahti totesi.

- Hienoa huomata, että pysytään tällaisissa peleissä hyvin mukana. Se lisää motivaatio harjoitella enemmän, jotta saa käännettyä nämä pelit voitoiksi. Tästä odottavin mielin ensi viikolla kotiyleisön eteen Maarianhaminaan, Riikka Lehtonen kommentoi.

Kaksikko pelaa ensi viikolla Ahvenanmaalla järjestettävässä maailmankiertueen osakilpailussa suoraan pääsarjassa maapaikalla. Muut suomalaiset pääsarjassa ovat Emilia ja Erika Nyström sekä SM-pronssipari Essi Hasu / Henna Pollari. Lisäksi karsinnassa ovat mukana 15-vuotiaat Niina Ahtiainen / Ida Sinisalo

Suomalaisväriä Varnan pääsarjassa on kuitenkin luvassa, kun kolmanneksi on sijoitettu Emilia ja Erika Nyström. Heille kovimmat haasteet heittänee sveitsiläiset Isabella Forrer / Anouk Vergé-Depre, slovakialaiset Natalia Dubovcova / Dominika Nestracova ja espanjalaiset Liliana Fernandez-Steiner / Elsa Baquerizo-McMillan.

Varnassa pelataan torstaista lähtien Euroopan kiertueen Masters-kisa. Pääsarjassa suoraan Nyströmit ja karsinnassa Suomen mestarit Taru Lahti/Riikka Lehtonen. Karsinnasta vain neljä 16 joukkueen pääsarjaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle