Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisten maailmankiertue päättyi tappioihin

 

Suomalaisten maailmankiertue päättyi tappioihin


Kaikken suomalaisnaisten pelit päättyivät kahteen otteluun naisten beach volleyn maailmankiertueen osakilpailussa Maarianhaminassa.

Lähimpänä voittoa olivat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti. Heillä kumpikin ottelu venyi kolmanteen erään ja kummassakin ratkaisu syntyi kahden pisteen erolla.

- Pakko sanoa, että erävoitotkin kyllä lämmittävät. Näimme, että pysymme peleissä hyvin mukana, ja se antaa edelleen uskoa tulevaan, Riikka Lehtonen totesi.

Lehtonen kiiruhtaa pikavauhtia kohti Italian Cremaa, missä hän aloittaa omien sanojensa mukaan kenties viimeisen sisäpelikautensa

- Sitten sen jälkeen keväällä mietitään tosissaan, miten uusi beach volley -projekti etenee, Lehtonen totesi Maarianhaminassa.

Nyströmin sisarusten lisäksi yksikään muu suomalaispari ei ole voittanut maailmankiertueella peliä.

Tällä kertaa Erika Nyström pelasi Maarianhaminassa Saana Koljosen kanssa.

- Emilia sairastui sen verran pahasti Bulgarian turnauksessa, että hän jäi täältä pois. Tämä ei ole kertaakaan ollut oikein hyvä turnaus meille, Erika kertoi.

Pikahälytyksellä mukaan saatiin nyt Saana Koljonen, joka ihastutti muutamilla hienoilla puolustuksillaan, mutta myös vastustajat oppivat nopeasti uuden parin pelityylin.

Essi Hasu ja Henna Pollari tekivät ensiesiintymisensä maailmankiertueella. Vastus oli kova, mutta kaksikko oli kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta.

- Mieletön kokemus, vaikka ensimmäinen vastustaja saikin meidät näyttämään vastaantulijalta. Ehdottomasti jatkamme tästä uraa parina eteenpäin, kaksikko totesi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle