Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kahdeksan parasta jäljellä beach volleyssa

 

Kahdeksan parasta jäljellä beach volleyssa


Beach volleyn Ahvenanmaan maailmankiertueen osakilpailussa suoritettiin perjantaina kovaa karsintaa joukkueissa. Enää kahdeksan parasta jatkaa. Kaikkiaan kuudentoista joukkueen tie siis päättyi päivän aikana.

Voittajakaavion puolelta puolivälierän voittajia olivat sveitsiläispari Simone Kuhn-Nadine Zumkehr ja espanjalaispari Liliana Fernandez-Elsa Baquerizo McMillan, joka yllättäen voitti olympiapronssimitalistiparin Larissa-Juliana.

Toki brasilialaisetkin pelasivat itsensä jatkoon tappiokaavion puolelta kuten myös saksalaiset Geeske Banck-Kira Walkenhorst, Katrin Holtwick-Ilka Semmler ja tshekit Hana Klapalova-Lenka Hajeckova.

Vasta perjantaina ensimmäisen ottelunsa hävinneet venäläiset Evgenia Ukolova-Ekaterina Khomyakova ja brassipari Maria Clara Lili ovat loput kaksi jatkajaa turnauksessa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle