Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Holtwick/Semmler ensimmäisen kerran ykkössijalle

 

Holtwick/Semmler ensimmäisen kerran ykkössijalle


Saksalaiset Katrin Holtwick ja Ilse Semmler voittivat Ahvenanmaalla pelatun beach volleyn maailmankiertueen osakilpailun. Kolmieräisessä finaalissa kaksikko löi espanjalaisparin Liliana Fernandez-Elsa Baquerizo 2–1 (21–18, 19–21, 15–9).

Voittajat kuittasivat 30 000 dollarin palkinnon ja kakkoset 21 000 dollaria. Pronssisija ja 15 000 dollaria menivät Venäjälle parille Evgenia Ukolova–Ekaterina Khomyakova, joka voitti sveitsiläisparin Simone Kuhn– Nadine Zumkehr 2–0 (21–19, 25–23).

”Olemme olleet kaksi tai kolme kertaa aikaisemmin finaalissa ja aina hävinneet. Nyt siihen oli aika saada muutos”, Katrin Holtwick totesi. Ilse Semmlerillä oli pelin ja palkintoseremonian jälkeen kiire Maarianhaminan lentokentälle, joten Holtwick joutui yksinään edustamaan paria tilaisuuden jälkeen.

”Kaikkein mieluiten tietenkin juhlisin tätä voittoakin nyt hänen kanssaan. Pitkään tuli kierrettyä yhdessä tänä kesänä”, Holtwick sanoi.

Suomalaisjoukkueet putosivat turnauksesta sen avauspäivänä torstaina. Ahvenanmaan maailmankiertueen pelien jatkuminen tästä eteenpäin ei ole selvillä, sillä koko ensi kauden kiertuetta koskien päätökset tehdään vasta joulukuussa. Palkintosijoille tulleet pelaajat ainakin vakuuttivat tulevansa jatkossa mielellään Ahvenanmaalle, jos täällä pelataan. Finaalipelien aikana paistoi taas aurinkokin yhden sadepäivän jälkeen ja yleisökin löysi viimein tiensä katsomoon.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle