Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallonaisilla vielä saumat EM-kisoihin

 

Lentopallonaisilla vielä saumat EM-kisoihin


Suomen naisten lentopallomaajoukkue on perjantaista alkaen kovan paikan edessä Bakussa, kun taistellaan pääsystä ensi vuoden EM-kilpailuihin.

Kova kotijoukkue Azerbaidzhan tulee vastaan ensimmäisenä. Sen suoran kisapaikan menettäminen kotikentällään olisi ihme. Kakkossijasta ja jatkokarsintapaikasta taistellaan silti edelleen.

"Kun teemme sen minkä osaamme, Itävalta ja Valko-Venäjä ovat kaadettavissa. Etenkin syöttötaktiikan on toimittava niissä peleissä", Suomen valmentaja Tore Aleksandersen totesi.
Suomen joukkue saapui myöhään keskiviikkona Bakuun ja harjoitteli muiden tapaan puolitoista tuntia torstaina pelihallissa Kaspianmeren rannalla, aivan Bakun keskustan rantakadulla.

Joukkueeseen tulee yksi muutos toiseen viikonloppuun. Mukana toisena passarina on Kaisa Alanko ja pois Salossa viime viikonloppuna pelanneesta joukkueesta jää keskitorjuja Roosa Laakkonen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle