Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LähiTapiola pitkään yhteistyöhön lentopallon kanssa

 

LähiTapiola pitkään yhteistyöhön lentopallon kanssa


LähiTapiola jatkaa Lähivakuutuksen jalanjäljillä lentopallon merkittävänä yhteistyökumppanina. LähiTapiola on solminut pitkän yhteistyösopimuksen sekä Lentopalloliiton että Lentopallon Mestaruusliigan kanssa.

Lentopalloliiton sopimus on neljä vuotta ja Mestaruusliigan sopimus kolme vuotta. LähiTapiola on molempien pääyhteistyökumppani.

Lentopalloliitossa LähiTapiola on muun muassa miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppani sekä Power Cupin ja Koululentiksen kumppani. Mestaruusliigassa LähiTapiola näkyy muun muassa kaikkien joukkueiden liberoiden pelipaidassa.

Lähivakuutuksen kanssa liitto ja liiga tekivät yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan ja nyt LähiTapiolasta on tullut todellinen lentopalloilun pääyhteistyökumppani

- LähiTapiolan tavoitteena on näillä sopimuksilla edistää LähiTapiolan tunnettuutta yhteistyössä Lentopalloliiton ja Mestaruusliigan kanssa sekä tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. LähiTapiola haluaa myös toimia liikunnan ja urheilun taustavoimana, johtaja Harri Lauslahti LähiTapiolasta sanoo.

- Me näemme tämän suuriarvoisena, että saamme olla tässä mukana. Pidämme erittäin tärkeänä tukea asioita, jotka edesauttavat ihmisten hyvinvointia ja ehkäisevät nuorten syrjäytymistä.

Myös Lentopalloliitossa ollaan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.

- Olemme todella iloisia yhteistyön jatkumisesta. Jatko on merkki siitä, että molemmin puolin yhteistyö on sujunut ja asetetut tavoitteet ovat toteutuneet. Pitkä sopimus mahdollistaa myös pitkäjänteisen sisällön kehittämisen ja siten mahdollisimman hyvät tulokset jatkossakin, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen sanoo.

- Miesten maajoukkueen tähtäin alkaa kääntyä jo Rio de Janeiron olympialaisten suuntaan ja LähiTapiola on pääkumppani sitä paikka tavoiteltaessa.

- Sopimus on sekä pituudeltaan että suuruusluokaltaan yksi merkittävimpiä näinä aikoina solmituista sopimuksista, Iiskola-Kesonen sanoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle