Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simo Muhosen vauhti FINRace ratasarjassa kasvaa

 

Simo Muhosen vauhti FINRace ratasarjassa kasvaa


Viides sija viikonlopun v1600 luokan ensimmäisestä lähdöstä

Rata-autoilun FINRACE-sarjan v1600 luokassa autourheiluharrastuksensa viidennen kilpailun ajanut säynätsalolainen Simo Muhonen, 15, saalisti uransa parhaimman ns. koppiautoluokan sijoituksen ja poimi Suzuki Swift Sport autollaan viidenneksi korkeimmat sarjapisteet Virtasalmen Motorparkin radalla ajetusta kilpailusta.

Kymmennestä lähtöruudusta kilpailukauden toiseksi viimeiseen lähtöön startannut nuorukainen teki kilpailun kahdeksan kierroksen aikana viisi huikeaa ohitusta ja samalla antoi tulosvaroituksen huomiseen sarjan päätösosakilpailuun.

- Sain hyvän startin ja nyt kun uskalsin ajaa taitojeni mukaisesti niin sain huomata olevani paljon minua kokeneimpia kanssakilpailijoita nopeampi. Viisi ohitusta kahdeksalla kierroksella antoi runsaasti lisää itseluottamusta.

- Kokemukseeni nähden tulos on enemmän kuin rohkaiseva. Urani viidennen ratakilpailun viides sija on herkkua kun aikaisemmat kilpailut ovat päättyneet sijoille 9-12. Tästä on hyvä huomenna jatkaa nousua, Muhonen kertoo.

Huomenna sunnuntaina ajettava FINRace ratasarjan päätösosakilpailun v1600 starttiin Muhonen starttaa kuudennesta lähtöruudusta.

Lopputulokset FinRace Motopark, 22.9.2012: Virtasalmi
1. Toni Lähteenmäki, 14:33
2. Erkka Lindstedt, +6.400sek
3. Marko Helistekangas, +7.200sek
4. Pyry Ovaska, +7.580 sek
5. Simo Muhonen, +16.149sek
6. Otto Koliseva, +16.571sek
7. Mirella Nurminen, +23.346sek
8. Jaakko Syvänen, ´+23.779sek
9. Arttu Kilpi, +24.399sek

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle