Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salmisen Sixi päättyi tekniseen vikaan

 

Salmisen Sixi päättyi tekniseen vikaan


Juha Salmisen matkanteko päättyi keskeytykseen Saksassa ajettavan enduron Six Days MM-joukkuekilpailun kolmannen ajopäivän aamuna.
- Tekninen vika. Laulu vain loppui, totesi Salminen harmissaan.
Keskeytys tapahtui keskiviikon ensimmäisen maastokokeen puolivälissä. Suomi oli kahden kisapäivän jälkeen tuloksissa neljäntenä.
- Vaikea sanoa vielä yhtään mitään siitä, mistä se johtui. En tiedä, olivatko taustalla pyörää jo aiemmin täällä vaivanneet ongelmat. Jos näin on, niin tiistain kova uurastus pyörän käyntihäiriöiden kuntoon saattamiseksi menivät tavallaan hukkaan, tuumi Salminen.

”Herra numero 13!”

Suomen miesten maajoukkue on voittanut kahdeksan maailmanmestaruutta jo 87. kertaa ajettavan Sixin historiassa. Tuorein titteli on viime elokuulta kotiyleisön edessä Kotkassa. Salminen on ollut voittamasta mestaruuksista kuutta.
Lajinsa menestynein urheilija on kokenut karvaasti myös joukkuekisan nurjan puolen pariinkiin kertaan.
- Ei tämä ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun minulla oli huonoa tuuria matkassa Sixillä. Saksassa olin tosiaankin herra numero 13, Salminen viittasi kilpailunumeroonsa.
Torstaina 36 vuotta täyttävällä Salmisella riittää yhä paljon panosta tänä syksynä. Kolmella vuosikymmenellä 13 henkilökohtaista maailmanmestaruutta saavuttanut Salminen taistelee E2-luokan mitaleista Ranskan Brignolesissa 20.-21. lokakuuta ajettavassa MM-kauden päätösviikonvaihteessa.
Husqvarnalla kilpaileva Salminen on pisteissä kolmantena myös Sixiä hallinneen ranskalaisen Husaberg-kuljettajan Pierre Renetin ja KTM:ää käskyttävän espanjalaisen Cristobal Guerreron takana.
Renetilla on koossa 14 ajopäivän jälkeen 228, Guerrerolla 217 ja Salmisella 204 pistettä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJuha Salminen

Tiedot