Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paavo Paajanen teki sopimuksen Luxemburgiin continental ­talliin

 

Paavo Paajanen teki sopimuksen Luxemburgiin continental ­talliin


Paavo Paajanen, joka pyöräili vuodet 2008 ­ 2009 ranskalaisessa amatöörijoukkueessa AVC Aixssa ja sen jälkeen kolme vuotta belgialaisessa Fuji Test Team ­ joukkueessa, on allekirjoittanut yhden vuoden sopimuksen luxemburgilaisen continental ­ammattilaisjoukkueen Team Differdangen kanssa.

Suomessa TWD-Länkeniä edustava 24 ­vuotias Paavo Paajanen on metsästänyt viimeiset vuodet ammattilaissopimusta, mutta paikkaa ei ole löytynyt. Paajanen on menestynyt amatöörinä hyvin ja tältäkin vuodelta on voitto GP de Bavay ­kilpailussa, toinen sija Trityque Ardennais ­etappiajon kokonaiskilpailussa ja saman kilpailun toisen etapin kakkostila, GP JP Monseren kakkostila ja monia muita kärkisijoja. Mutta kilpailu tallipaikoista on parin viimeisen vuoden ajan ollut erittäin kovaa.

- Olen tyytyväinen, että tämä paikka järjestyi. Itselläni oli vähän kovemmat tavoitteet, mutta Differdangen kilpailuohjelma antaa minulle sellaiset mahdollisuudet, että onnistuessani paikan saaminen Pro Continental ja ProTour ­talleista on mahdollista. Tällä palkalla ei todellakaan vielä kivitaloja rakenneta, mutta ilman tätä olisin miettinyt urani jatkamista tarkkaan, kertoi Paavo Paajanen.

- Lopullista tulevan kauden ohjelmaa ei vielä ole, mutta monia tärkeitä etappiajoja kuten Fleche de Sud ja Tour of Luxemburg ovat mukana. Sen lisäksi tulemme ajamaan Ranskan cupin osakilpailuja. Kaiken kaikkiaan Differdangen ajamat kilpailut ovat minun ominaisuuksille hyviä. Tämä antaa uutta motivaatiota, lähden innolla kohti uusia haasteita ja uusi ympäristö tekee aina hyvää, jatkoi Paajanen.

Team Differdangen ensi vuoden kokoonpano ei ole vielä täysin varma. Joukkueessa on ajanut mm. ruotsalainen Jonas Ljungblad, mutta vuonna 2013 Paavo Paajanen on todennäköisesti ainoa pohjoismaalainen ajaja.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle