Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Castellani ei jatka päävalmentajana

 

Castellani ei jatka päävalmentajana


Argentiinalainen Daniel Castellani ei jatka Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentajana. Castellani ja Lentopalloliitto päätyivät ratkaisuun hyvässä yhteisymmärryksessä.

- Lentopalloliiton selkeänä tavoitteena miesten maajoukkueelle on Rion olympialaiset 2016. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme joukkueen peräsimeen kunnianhimoisen ja tavoitteeseen täysin sitoutuneen päävalmentajan, joka on valmis työskentelemään sekä miesten maajoukkueen että koko suomalaisen lentopalloilun eteen tiukat neljä vuotta. Daniel Castellani on tehnyt hyvää työtä, mutta tavoitteemme eivät ole enää yhtenevät, joten päätös oli helppo molemmin puolin, toteaa Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen.

Castellani haluaa enemmän aikaa yksityiselämälle, jota jää varsin vähän kun yhdistää seura- ja maajoukkuevalmentamisen.

- Minulla oli paljon aikaa miettiä tätä tilannetta ja päätin, etten halua enää valmentaa ympäri vuoden. Kaksi viime vuotta olivat minulle erittäin kovia ja nyt tarvitsen enemmän aikaa perheelleni, Castellani sanoo.

- Kiitos kaikille ihmisille, jotka tapasin valmentaessani Suomen maajoukkuetta. Minun mielestäni me teimme hyvää työtä kehittäessämme pelaajien ja organisaation taitoja. Tällä joukkueella on hyvä tulevaisuus edessään.

Lentopalloliitto lähtee välittömästi kartoittamaan uusia vaihtoehtoja päävalmentajaksi. Tavoitteena on löytää uusi päävalmentaja ennen joulua.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle