VaLePalle kiperä 2-3-tappio Tallinnassa

Vammalan Lentopallo iski tiukan viisieräisen pelin lentopallon CEV Cupissa tallinnalaista Selveriä vastaan, mutta lopputuloksena oli kiperä tappio. Selver vei ottelun 3-2 (25-22, 21-25, 22-25, 25-22, 15-13).

-  Se oli aika hyvä ottelu ja molemmat joukkueet pelasivat ihan mukavasti, VaLePan valmentaja Ugis Krastins totesi.

- Me tiesimme että Selver on vahva aloitussyöttöjoukkue. Neljännessä erässä meidän oma aloitussyöttömme ei ollut tarpeeksi vahva ja menetimme sen siihen. Viides erä on aina vähän lottoa ja nyt se kääntyi vastustajalle.

Ensimmäisessä erässä oli pitkään tasaista vääntöä, mutta Selver oli lopussa selvästi varmempi. Toisessa erässä VaLePa pystyi aloitussyötöillään rikkomaan Selverin vastaanottoa ja otti pelin hallintaan.

Kolmannessa erässä VaLePa piti hyvän otteen Olli Kunnarin ja Ansis Medeniksen tehokkaalla pelillä. Neljännessä erässä Selver pääsi taas niskanpäälle VaLePan omien virheiden avustamana.

Ratkaisuerä oli todella tasaista taistelua ja ratkaisu tuli hyvin koko ottelun pelanneen Selverin Kristjan Ouekallaksen erinomaisilla suorituksilla.

- Seuraava peli on tulossa ensi viikolla ja katsomme jo sinne päin, Krastins totesi.

Toinen osaottelu pelataan Sastamalan upouudessa Vexve Areenassa torstaina 1.11. klo 18.30. Jos VaLePa kukistaa virolaisjoukkueen ensin varsinaisessa ottelussa ja sitten kultaisessa erässä, niin VaLePa menee jatkoon.  Toisella kierroksella marraskuussa tulisi vastaan voittaja otteluparista CSKA Sofia, Bulgaria - Andreoli Latina, Italia. Jos VaLePa häviää Sastamalassa, niin ottelut jatkuvat Challenge Cupissa.