Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Paloniemi toinen Eurooppa-cupin pujottelussa St. Moritzissa

 

Santeri Paloniemi toinen Eurooppa-cupin pujottelussa St. Moritzissa


Alppihiihdon Eurooppa-cupissa kilpailtiin torstaina miesten pujottelu Sveitsin St. Moritzissa. Levin kilpailun jälkeen onnistumiset kisarinteessä ovat vältelleet Santeri Paloniemeä, mutta tänään oli laskuissa eri vaihde päällä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Paloniemi oli viidentenä, mutta toisella kierroksella kuusamolainen onnistui loistavasti ja nousi lopputuloksissa toiseksi. Edelle ennätti vain Itävallan Wolfgang Hörl, jolle Paloniemi hävisi 0.20 sekuntia. Kolmanneksi pujotteli Ruotsin Mattias Hargin, joka jäi voittajalle 0.42 sekuntia.

– Hyvät laskut Santerilta tänään ja oli hyvä saada onnistuminen ennen lyhyttä joululomaa. Laskeminen on mennyt koko ajan eteenpäin, mutta kisoissa ei ole mies saanut suoritusta ulos. Tänään toimi urheilija, sekä välineet ja tässä on lopputulos, miesten B-maajoukkueen päävalmentaja Janne Haarala kertoi.

– Hyvätasoinen kilpailu ja mahdollisuudet olisi ollut voittaakin, mutta ollaan tyytyväisiä toiseen sijaan. Nippu maailmancupin laskijoita jäi taakse ja vain yksi ennätti edelle, vahvaa suorittamista kummallakin laskulla hyvissä olosuhteissa, Haarala jatkoi.

Keskiviikkona lasketussa suurpujottelussa Samu Torsti oli hyvässä vauhdissa laskien kahdeksanneksi. Marcus Sandell oli keskiviikon kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena, mutta toisen laskun virhe pudotti hänet lopputuloksissa 19:nneksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle