Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tanja Poutiaisen vauhti hukassa Semmeringin suurpujottelussa

 

Tanja Poutiaisen vauhti hukassa Semmeringin suurpujottelussa


Alppihiihdon naisten suurpujottelun maailmancup jatkui perjantaina Itävallan Semmeringissä. Lumi- ja räntäsateessa lasketussa kilpailussa ei Tanja Poutiaisen suksi kulkenut toivotulla tavalla, voittoon laski kotiyleisön riemuksi Anna Fenninger.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Poutiainen oli 13. sijalla. Eroa kierroksen nopeimman ajan laskeneeseen Fenningeriin kertyi 2.32 sekuntia. Toisella kierroksella Poutiainen ei onnistunut pitämään sijoitustaan, vaan tippui sijalle 20. Voiton vei Fenninger ennen Slovenian Tina Mazea ja Ranskan Tessa Worleyta.

– Vauhtia puuttuu siihen nähden miltä laskeminen tuntuu. Se tuntuu hyvältä ja toisella kierroksella olin ihan hyvin rytmissä mukana. En tiedä laskenko joissain paikoissa liian suoraa ja toisessa liian pyöreästi, hieman vaan vauhtia puuttuu, Poutiainen harmitteli kilpailun jälkeen.

– Sijoitus ei missään nimessä tyydytä, kun lasku tuntuu noin hyvältä. Suurpujottelu menee ylös alas, mutta tästä on hyvä jatkaa, koska laskeminen tuntuu hyvältä ja silloin uskaltaa laskea rohkeammin. Tänään se ei kyllä kellossa näkynyt millään tavalla, mutta ei se isoista asioista ole kiinni.

Lauantaina Semmeringissä lasketaan pujottelua iltavalaistuksessa. Poutiainen lähtee kilpailuun pujottelucupin neljänneltä sijalta.

– Pujottelu on kulkenut koko kauden hyvin ja huomenna ei ole minkäänlaisiin virheisiin varaa. Kaikki laskevat tällä hetkellä hyvin, joten pitää olla keskittynyt ja tehdä joka käännökselle lisää vauhtia. Silloin ollaan tuloksissakin korkealla, Poutiainen ennakoi.

Andreas Romar lupaavassa vauhdissa Bormion syöksyharjoituksissa

Perjantaina lasketuissa toisissa Bormion syöksyharjoituksissa Andreas Romar oli lupaavassa vauhdissa. Romar kellotti harjoituksissa ajan 1:57.10, joka jäi vain 0.97 sekuntia harjoitusten nopeimmasta, Itävallan Klaus Kröllistä. Bormiossa lasketaan maailmancupin pisteistä lauantaina.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTanja Poutiainen

Tiedot

Andreas Romar

Tiedot