Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ranska kukisti Suomen tytöt EM-karsintojen avauspelissä

 

Ranska kukisti Suomen tytöt EM-karsintojen avauspelissä


Ranska oli aivan liian kova pala Suomelle lentopallon alle 18-vuotiaiden tyttöjen EM-karsintaturnauksen avauspelissä Kreikan Voloksessa. Ranskan voitto tuli selkein luvuin 3-0 (25-16, 25-19, 25-14).

Suomen peli ei auennut missään vaiheessa. Aloitusten vastaanotto oli heikkoa ja sen myötä hyökkäysten rakentelu. Plusmiinustilastossa Suomi jäi 11 miinukselle ja Ranska nousi 23 plussalle.

Suomalaispelaajista keskitorjuja Roosa Nieminen oli lähinnä omaa tasoaan, varsinkin hyökkäyksissä. Torjunnoissa häneltä ja muultakin Suomen joukkueelta olisi kaivattu lisää tehoja. Ranskalaiset löivät tylysti torjunnan ohi.

- Aika jähmeätä oli meidän peli. Me emme päässeet kunnolla haastamaan ranskalaisia. Tasoero oli aika selvä, päävalmentaja Aapo Rantanen kertoo.

- Meiltä puuttui rohkeutta, ei oikein uskallettu pelata. Kun seuraavissa otteluissa saadaan oma pelirohkeus kuntoon ja jalat liikkumaan, niin pelikin paranee.

Suomen seuraavat ottelut

4.1. klo 20.30 Suomi - Espanja
5.1. klo 20.30 Tanska - Suomi
6.1. klo 18.00 Suomi - Kreikka
7.1. klo 18.00 Azerbaidzhan - Suomi
Kaikki alkamisajat ovat Suomen aikaa.

EM-karsintojen viidestä lohkosta voittajat sekä neljä parasta toiseksi sijoittunutta joukkuetta pääsee EM-kisoihin, jotka järjestetään 29.3.-7.4. Kladovossa, Serbiassa ja Barissa, Montenegrossa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle