Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saarinen keskeyttää Tour de Skin, Ahervo miettii vielä

 

Saarinen keskeyttää Tour de Skin, Ahervo miettii vielä


Aino-Kaisa Saarinen jättää Tour de Skin viimeisen kisan väliin. Laura Ahervo tekee päätöksensä vasta juuri ennen osallistumista. Riikka Sarasoja-Liljan Tour de Ski päättyi selkävaivojen takia lauantain perinteisen kisan keskeytymiseen.

Lauantaina perinteisen 10 kilometrin massalähdössä loistavan nousujohteisen suorituksen hiihtänyt Aino-Kaisa Saarinen jättää Tour de Skin viimeisen kisan hiihtämättä.

- Sain tourilta sen mitä lähden hakemaan ja lopetankin kiertueen tähän. Kisan jälkeen olin vielä vahvasti sitä mieltä, että hiihdän huomenna, mutta keskusteltuani tukijoukkojeni ja päävalmentajan kanssa, katsoimme, että minulle on enemmän hyötyä jättää huominen kisa väliin, käydä vähän hiihtelemässä ja suunnata ajatukset ja katse tuleviin kisoihin.

Laura Ahervo tekee päätöksen osallistumisestaan sunnuntaina.
- Keskustelen vielä valmentajan kanssa, että kannattaako minun lähteä vai ei. Varmaan arvon aamuun saakka, starttaanko viimeiseen kisaan vai en.

Riikka Sarasoja-Liljan Tour de Ski päättyi selkävaivojen takia.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAino-Kaisa Saarinen

Tiedot