Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nilan Bisons ja urheilumarkkinointiteko

 

Nilan Bisons ja urheilumarkkinointiteko

Palkintoja satelee ympäri Suomea
UrheiluSuomi.com

Nyt on sitten jaettu ensimmäiset palinnot varsinaisessa Urheilugaalassa ja niitä onkin mennyt ympäri Suomea. Urheilumarkkinointiteko meni Loimaalle ja Nilan Bisons. Bisons teki kovan tempun viime kaudella, kun suoraan sarjanousun jälkeen jälkeen voittivat koripallon Suomen mestaruuden.

Loimaalaisten palkinnon ottivat vastaan seuran manageri Ari Hannula ja "kummisetä" Aleksi Valavuori. Valavuorelta kysyttiin, että miten mies tuli menneeksi Loimaalle:

- Ari (Hannula) otti minuun yhteyttä asian tiimoilta ja minun olikin helppo lähteä mukaan, sillä tuleva vaimoni asuu Turussa, kommentoi Valavuori.

Hannula kertoi, että miksi hän sitten otti yhteyttä Valavuoreen?

- Mielestäni on ihan turha lähteä Korisliigaan roikkumaan sinne loppupäähän ja sitten tehdään konkurssi, meillä oli eri suunnitelmat.

Vuoden journalistiksi valittiin tällä kertaa nainen, sillä Hugo-pystin pokkasi seinäjokisen Ilkka-lehden urheilutoimuksen esimies Sinikka Rajamäki. Vuoden urheilukulttuuritekona palkittiin Olympiastadionin uudistamishanke. Stadikan hanke voitti kisassa sekä Veli-Pekka Ketolan muistopuheen Pekka Marjamäelle että Arto Koskisen ohjaaman Kuningas Litmanen-elokuvan.

Vuoden nuori urheiliija vuosimallia 2012 on alppihiihtäjä Santeri Paloniemi. Kaveri on parhaillaan valmistautumassa Schladmingissa käytäviin mm-kisoihin. Urheilun taustavoimana Hugo-pystillä palkittiin pitkäaikainen keihäänheiton guru Leo Pusa.  Kaksi muuta palkintoa meni Metsämörriäisille lasten ja nuorten liikuttajana sekä reilun urheiluteon palkinnon sai kansainvälinen paralympiakomitea.


Takaisin edelliselle sivulle