Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Varis korvaa Lehtosen La Clusazin maailmancupissa

 

Varis korvaa Lehtosen La Clusazin maailmancupissa


Lari Lehtonen jää pois La Clusazin maailmancupista. Aiemmin varamieheksi nimetty Kari Varis matkusti jos sunnuntaina muun joukkueen mukana valmistautumaan viikonlopun koitokseen. Miehet hiihtävät La Clusazizssa perinteisen 15 kilometrin kisan sekä 4x7,5 kilometrin viestin.

– Tämä on nyt näytön paikka. Skandinavia Cup on mennyt hyvin, mutta viikonlopun Suomen Cup ei Vantaalla mitenkään hyvin mennyt, Kari Varis kertoo.
Tulevan maailmancup-viikonlopun kahdesta startista mies kertoo odottavansa yhtä paljon molempia.
– Henkilökohtaisella matkalla on näytöt annettava, jos mielii MM-kisoihin lähteä, mutta toki viestiä on mukava hiihtää.

Kisamatkan lievän sairastumisen takia väliin jättävä Lari Lehtonen kertoo olevansa harjoittelu- mutta ei kisakunnossa.
– Minulla on ylähengitystieinfektio, joka on pahentanut astmaa. Otan nyt tähän vähän kevyempää harjoittelua ja sitten vähitellen takaisin kilpaladuille. Jämillä olisi tarkoitus kilpailla eli en minä missään sängynpohjalla ole vaan pystyn koko ajan harjoittelemaan, Lehtonen kertoo.
– Hengitys pitää saada nyt kuntoon, eikä sitä kisaileminen paranna.

La Clusazin maailmancupin Lehtonen aikoo seurata televisiosta, vaikka viikonloppuun kuuluvan viestin hiihtämättä jättäminen hiukan kirpaiseekin.
– Harmittaa, kun olisi ollut viesti tarjolla. Olisi ollut hieno hiihtää ja antaa näyttöjä MM-kisojen viestijoukkuetta ajatellen, mutta pitää ajatella, ettei terveyden kanssa voi ottaa riskejä tässä vaiheessa kautta. Mukavampi olla täydessä terässä myöhemmin kaudella kuin lähteä nyt puoliteholla, Lehtonen kertoo.

La Clusaz, Ranska 19. - 20.1.2013

Miehillä perinteinen 15km sekä 4x7,5km viesti:
Kari Varis
Matti Heikkinen
Sami Jauhojärvi
Ville Nousiainen

Naisilla perinteinen 10 km sekä 4x5km viesti:
Riitta-Liisa Roponen
Krista Lähteenmäki
Anne Kyllönen
Aino-Kaisa Saarinen
Kerttu Niskanen

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle