Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomella iskukykyinen joukkue PM-kisoihin

 

Suomella iskukykyinen joukkue PM-kisoihin


Suomen 12 hiihtäjän joukkue lähtee menestymään viikonvaihteessa Norjan Trondheimissa käytäviin alle 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin.

”Meillä on tosi hyvä joukkue. Urheilijoillamme on hyvä mahdollisuudet pärjätä. Viime vuonna tuli hyvää menestystä (tyttöjen normaalimatkalla kaksoisvoitto), ja voi tulla nytkin. Tänä vuonna pojissa on ennakkoon ajatellen kovempi taso. Emme ole vielä joukkueena asettaneet mitalitavoitetta, mutta menestymään sinne lähdetään. Toisaalta nämä reissut ovat nuorille myös oppimistilanteita”, maastohiihdon joukkueenjohtajana PM-kisoissa toimiva Pia Pekonen sanoo.

Kilpailut Trondheimissa alkavat perjantai-iltana perinteisen sprintillä. Lauantaina tytöt hiihtävät vapaalla vitosen, pojat vastaavasti kympin. Päätöspäivänä sunnuntaina ohjelmassa on viestit.

Suomen joukkue PM-kisoihin 18. - 20.1.2013
Pojat
Lauri Gummerus, Nivalan Urheilijat
Karri Hakala, Ylistaron Kilpa-Veljet
Lauri Lepistö, Kouvolan Hiihtoseura
Joni Mäki, Vaasan Hiihtäjät
Waltteri Vinkanharju, Hyvinkään Hiihtäjät
Lauri Vuorinen, Kouvolan Hiihtoseura

Tytöt
Jasmi Joensuu, Seinäjoen Hiihtoseura
Titta Kuorelahti, Äänekosken Huima
Jennie Lindvall, IK Kronan
Johanna Matintalo, Pöytyän Urheilijat
Emilia Myllykoski, Noormarkun Nopsa
Jonna Rask, Pargas IF

Valmentajat: Pia Pekonen (maastohiihdon joukkueenjohtaja) ja Ville Oksanen

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle